Ceglédi Zoltán a diáktüntetés képeiről: Ez itt már csak csinált glamúr

2023. június 07. 08:43

Az elemző a tüntetésről készült képeket egy beállított fesztivál fotóhoz hasonlította.

2023. június 07. 08:43
null

Ceglédi Zoltán politikai elemző és újságíró Facebook-bejegyzésében egy megrendezett Sziget Fesztivál-jelenethez hasonlította a diáktüntetések legújabb mozzanatait. A posztban felidézi, hogy évekkel ezelőtt hogyan érkeztek meg a sajtó munkatársai egy esős nap után a sárban csúszkáló, gyűrött fesztiválozók közé. 

„Tudni kell, hogy a fesztiválra általában ilyenkor jöttek ki a sajtó munkatársai az életképekért, egyrészt sokkal gyűröttebb volt még a fejünk ilyentájt, eleve extrémebb a látvány, másrészt meg ugye, ez még a print média uralkodása, a másnapi lapba így tudták beletenni a képet” – írja, majd felidézi, hogyan készült el az év fesztiválképe.

„Az előző estéről részeg arc, fején egy fél dinnyével, az egyik fotós angolul visszaszámol, hogy three, two, one, majd a faszi beleugrik a Sziget egyetlen pocsolyájába. Kattognak a gépek, idén is meglesz a sárban fürdő szigetlakós címlap” – megjegyzi, erre a jelenetre emlékeztetik a legújabb képek, amelyeket a diáktüntetésekről látott. 

– zárja a bejegyzést.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kvari.gergo
2023. június 10. 17:32
En cegledi zoltan keperol:ez egy fideszseggnyalo fasz....
Fed74
2023. június 09. 10:29
Te is egy napraforgó köcsög vagy Ceglédi
szürkeSzarvas
2023. június 08. 05:53
A feketepénzelő "megbizónak" tolják a balhét-hogy ők aztán kemények,mint a vidia. Pesssmann meg "jelenti",ahova kell.
dezilluzionista
2023. június 07. 14:07
Marhaság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!