Megint jönnek, bontogatnak...

2023. május 09. 10:18

A Momentum és Hadházy kicsit olyanok, mint a katatón elmebetegek.

2023. május 09. 10:18
null
Rákay Philip
Facebook

„A Momentum és Hadházy kicsit olyanok, mint a katatón elmebetegek: ezredszerre is képesek nekiszaladni a gumiszoba falának. Ezek az árnyékbokszoló vízgereblyézők ma reggel megint építési kordont bontottak a Karmelitánál, majd ráültek a kerítésre. Nézzük az arcukat! Vajon komolyan elhiszik, hogy valami magasztos, szent ügyért cselekednek, s világmegváltó fontosságú az ő létezésük? Mert akkor tényleg nagy baj van a fejükben. Ha pedig dollárért teszik, akkor hazaáruló, fizetett ügynökök. Egyik rosszabb, mint a másik...”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovlat
2023. május 11. 16:13
"Mivan Orbán barma? " Csütörtök, és ezen a héten sem bukott kedden a kedvenced. Talán jövő kedden. " A kajját az milyen szó" Az olyan, mint a "kaja" tárgyraggal megtoldva, csak a közepén, amikor a J-nél jártam prellezett egyet a billentyűzet, a hibajavító modemem meg éppen szervízben van, és így nem javította ki. "közmunkás köcsög?" Örülnél te az én közmunkámnak! :) Két kutyát és egy nagycsaládot jól tudok lakatni belőle, neked meg marad a vergődés, meg az éhezés, mert a gazdám, Orbán, tőled mindent ellop. (És nekem adja, hihihi :)))
iimre
2023. május 10. 22:59
.
Sclerotic
2023. május 10. 09:03
Csak vonyítsatok. Fülünknek ez olyan kedves, mint a bülbül éneke. Albert Einstein mondta: "Az őrültség jele az, amikor újra és újra ugyanazt csinálod és más eredményt vársz." Saját buborékban élnek az ilyen furcsa emberkék, mint Hadházy és társai.
Beszélgető
2023. május 10. 08:37
Lassan tényleg kedvem támad kilátogatni a karmelitához. Megszemlélném korunk hőseit, amint vállt vállnak vetve állnak farkaszemet nézve a szemben állókkal. Ha valamelyik előre mozdul, a többi követi, ne bomoljon a sor. Este aztán fáradtan tér haza, a felesége megkérdezi: - Milyen napod volt? Csak rezignáltan válaszol: - Ma is ránk jöttek a momentumosok, de kitartottunk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!