Make Russia Great Again!

2023. május 08. 21:48

Nagyjából mindent feltettünk Putyinra, úgyhogy csak az az eredmény jöhet ki, hogy ő győz, különben mind mehetünk a levesbe.

2023. május 08. 21:48
null
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
hvg.hu

„Eljött a pillanat, amikor már nem halogathatjuk tovább a világos és egyenes választ arra a kérdésre, hogy Magyarország békepárti kormánya melyik oldalon áll az orosz–ukrán konfliktusban, és a válasz természetesen az, hogy a béke oldalán, az azonnali tűzszüneti tárgyalások oldalán, és ezt akkor is hangsúlyozzuk, elmondjuk, felírjuk a házfalakra, ha semmi értelme, mert a szavazóink értelmi képessége addig terjed, hogy felfogják a béke és a háború közötti különbséget, tisztában vannak azzal, hogy a béke jó, a háború pedig rossz, tehát mi jók vagyunk, mindenki más pedig rossz.

Ennyi nagyjából elég is lesz a következő kétharmadhoz, de

privátban az oroszoknak drukkolunk, hiszen nagyjából mindent feltettünk Putyinra,

úgyhogy csak az az eredmény jöhet ki, hogy ő győz, különben mind mehetünk a levesbe.

Mentjük, ami menthető.”

Nyitókép: Az orosz külügyminisztérium moszkvai épülete 2023. május 2-án.MTI/EPA/Jurij Kocsetkov

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 115 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2023. május 09. 17:07
Para Kovács. Mi minden éjjel a feleségeddel hálunk. Nem tudtad? Meg anyáddal..
Saksafar
2023. május 09. 16:28
Most miért mondod ezt Imre? Te egy szar kommunista vagy, az akoltársak között neked mindig lesz hely a nap alatt. Tegyük fel, hogy nem az oroszok győznek, akkor mi lesz Kárpátalján? Folytatódik az az aljas szemétség, amit az ukik műveltek a magyar kisebbséggel a háború kitörése előtt? Gondolom azzal semmi bajod nincs okos Imi bácsi.
Oldalkosár
2023. május 09. 15:38
"úgyhogy csak az az eredmény jöhet ki, hogy ő győz, különben mind mehetünk a levesbe." Vajon mire gondol? Siófoknál várná az ukrán harckocsikat kegyelemért könyörögve, miközben minket halomra lőnek? Vagy Brüsszelre értette? Jöhet a felvilágosult demokratikus Nyugat bosszúja a kifektetett Magyarország ellen? Felállítják a Washingtonban összetákolt "ideiglenes" szakértői kormányt, szánkba tömik a mérgezett ukrán gabonát és indulhat a kiskorúak szexuális nevelése?
hoci74
2023. május 09. 15:19
Az ukrán nekünk jön (amcsi és NATO jóváhagyással) ha az orosz nem tudja helyre tenni őket. Szóval csak mormolja az imát mindenki Putyinért,mert ahogy mondták anno,stratégiai nyugalmunk majd a sírban lesz. Balaton meg csak két óra nekik... ugye emlékszünk?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!