Szilárd, nálad magasabbra egy csabai sem ért még fel...

2023. május 29. 22:05

Legyen álmod békés a Mount Everest ege alatt!

2023. május 29. 22:05
null
Krupincza Mariann
Facebook

„Csillagok alatt

Sajnos számítottunk erre napok óta, mióta megszűnt a jel.

Mikor az a csoport meglátott a Hillary-lépcsőnél, még élt bennünk a remény, hogy vagy olyan szívós, hogy kitartasz a halálzónában, amíg a segítség nem érkezik meg.

De nem így lett. Most már aligha van remény. Sokan sokfélét mondanak rólad. Felelőtlen voltál, elvakult, őrült. De én megértelek: a csillagos ég volt számodra a cél. S így vagy úgy, de elérted. Földünk legmagasabb pontjára jutottál fel egyedül, oxigénpalack nélkül.

Az egyik szemem sír, a másik mosolyog. Együttérzek a családoddal, sajnálom, hogy a kisfiad nem veheted többé a kezedbe. De büszke vagyok rád, mert kitartottál az álmod mellett, amit sokan lehetetlennek tartottak.

Alföldi fiúként törtél a csúcsra, nem is egyre!

Legyen álmod békés a Mount Everest ege alatt!

Szilárd, nálad magasabbra egy csabai sem ért még fel...”

Nyitókép: Facebook

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
miszpopi
2023. május 30. 22:13
nem alszik baszki. meghalt. kampec . nincs többé. kapísi? nincs reset, nincs több élet.
Attologic
2023. május 30. 20:30
Valamit tisztazni kellene, a lelke el tovabb es egyaltalan nem nyugszik bekeben. Ez a legaljasabb felrevezeto dolog temetesen, csak annak van bekessege akinek van udvossege. Hogy lenne udvossege annak akinek fontosabb volt egy kupagyozelem egy csaladnal. Hamis megcsalattatasban el gyermeke. Asziszi apa a mennyben van es talalkoznak idovel..legyen amen . Tudja valaki 10 millio magyar kozul hogy Szilard megbekult Istennel? Elfogadta a Megvaltadt? Megvallotta csak egyszer is Jezust Megvaltonak? Nyugtasson meg valaki a tiz milliobol! Es akkor lezarhatjuk Szilard esetet
Bögre
2023. május 30. 19:44
Zsolt 75 Everest valakinek a valakije lehetett hogy egy mérésért elneveznek róla valamit. Ennyi erővel a féldisznót lemérő hentesről is elnevezhetnének egy disznófajtát.
Bögre
2023. május 30. 19:42
Most már ki lehetne tenni a hasonló cikkek mellé az x-et, hogy ez fizetett hirdetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!