Ha valaki megkérdezte volna ezektől a nyomorult gennyládáktól..

2023. május 21. 12:56

...Hogy mégis mit szerettek volna csinálni az üres Fidesz székházban. Vajon mit válaszoltak volna?

2023. május 21. 12:56
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Ha valaki megkérdezte volna ezektől a nyomorult gennyládáktól, hogy mégis, egészen pontosan mit szerettek volna csinálni az üres Fidesz székházban, vajon mit válaszoltak volna? S ami ennél is fontosabb: ha bementek volna, mit csináltak volna?”

BRFK: Agresszívan támadták és dobálták a rendőröket, mégse vetett be könnygázt a rendőrség

A rendőrség sajtótájékoztatója szerint két embert vettek őrizetbe hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt.

Nyitókép: Magyar Nemzet/Havran Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 161 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NERbot
2023. május 22. 13:59
Nem igaz, hogy Bayer Zsolt trágársággenerátorral írja a szövegeit! Minden cikke jelentős szellemi munkával készül, telis-teli van a keresztény felebaráti szeretet és jámborság megannyi ékeszóló példájával. Az anyázások poétikus kidolgozottsága és variációgazdagsága pedig egészen egyedülálló.
Desz
2023. május 22. 12:31
Tiltakozásuk megkoronázása képpen, magukra gyújtották volna az egész kócerájt. Szerencsére a rendőrség ezt azért nem engedte meg, mert a végén még a mentálisan egészséges többség fizethette volna a kórházi gyógykezelésüket is. Javaslom tehát, hogy eme megtakarított pénzből kapjanak jutalmat az akkor szolgálatot teljesítők!
powerage
2023. május 22. 11:38
Valószínűleg csattintottak volna pár szelfit, hastagóegygé, aztán toporogtak volna, mint egy szaró galamb, hogy hol marad a rendőri erőszak, nekik nem ezt ígérték. Kipukkadt ez is, hiába erőlködnek.
Turán
2023. május 22. 09:15
Oda kellett volna menni megkérdezni. Ja hogy csak fotelból ugat az orosszopó komcsi zsidó pofád..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!