Kimutatta a foga fehérjét a rendőrállam

2023. április 25. 06:37

Egy rendőrminisztert állítanak csatasorba a nemzeti közoktatás ügye ellen.

2023. április 25. 06:37
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A legutóbbi alkalommal azt mondta Dömötör Csaba propaganda-államtitkár, a demokrácia bizonyítéka, hogy engedték elbontani a kordont. Nos, a jelek szerint eddig tartott ez a demokrácia nevű valami, ma már kimutatta a foga fehérjét a rendőrállam. Egy rendőrminisztert állítanak csatasorba a nemzeti közoktatás ügye ellen, a fogdmegjeikkel pedig minden áron

megvédik a törvénytelen kordont és a hatalom központját.

Nem a kordonbontás a lényeg, az csupán szimbóluma ennek a mocskos rendszernek. A lényeg, hogy felhívjuk a figyelmet arra a hét pontra, amelyet megfogalmaztunk. A hét követelés teljesülése nélkül nem beszélhetünk szabad választásokról és szükség szerűen el fog bukni minden kezdeményezés, így a tanárok és a diákok mozgalma is. Én bízom benne, hogy sikerülni fog kiharcolni a szabad választások feltételeit, de nagyon hosszú út áll még előttünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2023. április 25. 21:57
Hadházy Ákos! Kösz a kétharmadot!
XTRO
2023. április 25. 19:21
Mocskos állat vagy , utolsó szardarab ! Gyerekeket belerángatni a piszkos kis játékotokba a hatalom megszerzéséért ?? Nagy szerencséd, hogy nem rajtam múlik.. lógnátok mind !
machet
2023. április 25. 19:18
Még jó hogy vagytok ti nekünk.Ennyi hülyét ,és ezekkel kellene párbeszédet folytatni?Uram, segíts.
Dorset Naga
2023. április 25. 18:53
Elmész a halál faszára. Ha rajtam múlott volna még ma sem látnál, mert a könnygáztól elvakulva beleszaladtál volna egy hetes erősségű pofonba. Persze ez még megtörténhet, emlékezz arra hogyan volt annak idején a kettes villamoson a szintén tenyérbemászó szoci szarfaszúnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!