Szerintem Fónagy János elvtárs úr se sokat kapált mostanában

2023. március 29. 14:43

A tisztességes újságírókkal szóba sem állnak az állampárt tagjai.

2023. március 29. 14:43
null
Gelencsér Ferenc
Gelencsér Ferenc
Facebook

„Szerintem Fónagy János elvtárs úr se sokat kapált mostanában, de ezt nem is várjuk el tőle.

Csak ha már volt MSZMP tagként a rendszerváltás után a FIDESZ színeiben többször is kormánypozíciót vállalt, adja meg a kellő tiszteletet a magyar sajtónak.

Érdekes egyébként, hogy az egykori állampárt tagjai, akik kiszolgálták a rendszerváltás előtti kommunista rezsimet, szinte tobzódnak a mai állampártban. Úgy tartja a mondás, összenő, ami összetartozik.

Ő is egyike egyébként azon kormánytagoknak, aki valódi interjút hosszú évek óta nem vállal. Az nem interjú, hogy mikrofonnal kell valaki után rohanni, hogy ki lehessen pár mondatot csikarni belőle.

Fónagy János is visszautasítja, hogy riportot csináljon vele a Telex, a 24.hu, a 444 és a kormánytól független média további szereplői, amely elől rendre kitérnek a kormánytagok.

Miközben a propagandisták kordon mögé bújva járkálhatnak eligazításra, és kivételes pénzeket zsebelnek be a magyarság megosztásáért, addig a tisztességes újságírókkal szóba sem állnak az állampárt tagjai.

A mai kordonbontással erre a visszásságra is fel kívántuk hívni a figyelmet.

Köszönöm Fónagy János és a sajtó közreműködését, hogy ez sikerült!”

Nyitókép: Képernyőmentés 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Batman007
2023. március 31. 13:50
Fónagy letette sajt of öcsibe Gerencsért.
jan36
2023. március 30. 16:11
Hermetikus kezelést neki! Az segít... Mással csak kitoljuk a szenvedéseit. (6 db. deszka, 1,5 m mély gödör, nyomtalanul gyógyul)
khomeini
2023. március 30. 12:25
odamész Fónagyhoz vegzálni őt elküld a picsába és erre te órák múlva válaszolsz a fészbukon? micsoda féreg vagy te? ha adni akarod a pofont, akkor állnod is kell, és nem utólag, órákkal később úgymond odamondani arról nem is beszélve hogy egy 81 éves emberen kéred számon a kapálást, úgy, hogy volt időd végiggondolni, mivel vágsz vissza? ennyire futja az egyetlen agysejtedből?
Vakfolt
2023. március 30. 11:29
"Szerintem Fónagy János elvtárs úr se sokat kapált mostanában" Honnan tudod? Mindenkinek az jut az eszébe, amivel a közelmúltban foglalkozott. Ráadásul belőle kinézzük, hogy felismeri az eszközt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!