Karácsony csókosa

2023. február 10. 15:05

Ki ez a gátlástalan ember?

2023. február 10. 15:05
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Magyarország drágábban vásárolja a gázt az oroszoktól, mint más ország – nyilatkozta a lengyel Euractivnak minap Jávor Benedek. A főpolgármester brüsszeli »tanácsadója« alighanem tudatosan hazudik. Ez a tiszte. »A magyarok önként teszik azt, amit más zsarolásra tenne. Jó kapcsolatokat akarnak fenntartani Oroszországgal. […] Úgy vélik, hogy Moszkva legyőzi Ukrajnát, és van esély az ukrán határok módosítására és Kárpátalja annektálására« – lódítja Karácsony embere. Kijelentésével kárpátaljai magyarjaink életét sodorja közvetlen veszélybe.

Ki ez a gátlástalan ember?

Amikor a legutóbbi uniós voksoláson úgy döntött a magyar választó, a továbbiakban eltekint a párbeszédes Jávor Benedek ipari méretű följelentgetéseitől, brüsszeli ármánykodásaitól, csókos párttársa, Karácsony Gergely főpolgármester nem feledkezett meg talajt fogott elvtársáról, bevette őt is a haveri szaftosba. A magyar főváros brüsszeli irodájának vezetőjévé tette. Jávor feladata lett Budapest uniós képviselete innovációs és klímaügyekben, továbbá hogy azért lobbizzon, hogy szivárványos fővárosunk az Orbán-kormányt megkerülve közvetlenül kaphassa meg a brüsszeli pénzeket. (Emellett persze a nonstop ármánykodás, az Orbán-kormány ­notórius mószerolása.) Jávor nemrég arról értekezett az EUobserverben: szükség van Magyarországgal szemben a jogállamisági eljárásra. Ő ezért szorít.

Persze a molinóábrázatú ökoharcos kiküldetése jutalomüdülés is, közpénzből. Hogy hősünk elért-e valamit a kitűzött céljai közül? Hogyne. Minden hónapban fölmarkolja az aljaskodásaiért járó milliós apanázst.

Nos, ő Jávor Benedek.”

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Értetlen
2023. február 11. 14:50
Álnevet használ: Született Nyávog és Nyekereg
manitowoc
2023. február 11. 11:31
Hajh, mennyivel, de mennyivel jobb volt a helyzet, amikor a Tarlós-vezette Budapest brüsszeli képviseletének a vezetője a Demokrata-főszerkesztő, Magyar Gárda-alapító, békemenet-szervező Bencsik András fia volt, a derék Bencsik Dávid (Tarlós csókosa). Ő leginkább az italozásairól szerette tájékoztatni az érdeklődőket. "Bencsik Dávid a Facebook-oldalán beszámolók tömegével dokumentálja ivászatait. Novoszibirszki kalandjáról például sommásan így tájékoztatott: "A hotelben belefutottam egy kelet-oroszországi csapatba. iszunk. vodkát. sokat. nagyon. fáj. lassan. aludnom. kellene." Az 1978-as születésű Bencsik Dávid Európa-jogász a Demokrata-főszerkesztő, Magyar Gárda-alapító, békemenet-szervező Bencsik András fia. Dávid 2006-2010 között a Fidesznek dolgozott, és kampánymenedzserként részt vett Tarlós István főpolgármesteri kampányában. 2010 óta Budapest brüsszeli képviseletének a vezetője, önkormányzati tanácsadó, vagyis köztisztséget lát el a Fővárosi Önkormányzat alkalmazottjaként. A pénzét is a fővárostól és nem az uniótól kapja." https://magyarnarancs.hu/belpol/iszunk-vodkat-sokat-90256
SandorL
2023. február 11. 02:30
Bocsanat! OFF: nezem a telex akciojat Sopronban; vallatjak a minisztereket. Ki ez a Simor Daniel? Esetleg a fia a bukott ocska Simor Andrasnak, bukott mnb elnoknek. Aranyeladonak? Eszmeletlenul arogans es magabiztos ez a gyerek. A kormanyinfokon is.
Almassy
2023. február 10. 21:59
Minőségben Karácsonnyal egy szintű államféreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!