Európa rossz, értem?

2023. február 03. 12:03

Mi, igaz magyarok, visszamegyünk a dzsungelbe, és magunkkal visszük a rubeljobboldali mentalitást, a kereszténységet és a gulyásleves receptjét.

2023. február 03. 12:03
null
Para-Kovács Imre
Para-Kovács Imre
hvg.hu

„A miniszterelnök úr lábát töri az európai cipő. Ezért aztán vagy mindenki mezítláb fog járni, vagy mi, igaz magyarok, visszamegyünk a dzsungelbe, és magunkkal visszük az igazi európai értékeket, a rubeljobboldali mentalitást, a kereszténységet és a gulyásleves receptjét.

A magyarok 99 százaléka elutasítja az Einstein–Podolsky–Rosen-paradoxont sokrészecske-rendszerben, és kifejezetten károsnak tartja a kvantum-összefonódás szemléltetését véges dimenziós Hilbert-tereken. Mindez a legutóbbi nemzeti konzultáció során derült ki, amikor a Fidesz–KDNP azt kérdezte a magyaroktól, hogy ugye ön is elutasítja az Einstein–Podolsky–Rosen-paradoxont sokrészecske-rendszerben, és kifejezetten károsnak tartja a kvantum-összefonódás szemléltetését véges dimenziós Hilbert-tereken.

Halmajugrán G. Tóth András, a helyi Fidelitas tiszteletbeli tagja, templomszolga és paszternáktermesztő elmondta az RTL Klub riporterének, hogy náluk az egész család kitöltötte a nemzeti konzultációt, és egyöntetűen utasították el, illetve tartották kifejezetten károsnak a kvantumot, bár a kifejezetten káros kifejezés jelentésén kisebb vita támadt, de aztán sikerült meggyőzni a nagyobbik leányt is a nemzeti konzultáció fontosságáról, midőn a családfő felvetette, hogy szétüti a száját, ha kiderül, hogy a dollárkommunisták szekértolója lett a műkörmöstanfolyam hatására.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2023. február 04. 19:02
Bödös, koszos, impotens, tiszta para..
blondibarbi
2023. február 04. 05:07
A kvantum-kurvaanyádat, te neobarokk majom parakovács !
Toronyőr
2023. február 03. 23:20
Szuper vagy, tesókám! Csumidálom a mujódat!
Palatin
2023. február 03. 20:44
Sokszor megfordult már a fejemben, hogy Gyurcsány valójában csak szórakozni akar ezzel a "politizálgatással". Ö mint komoly politikus nem jön számításba, erre sem szakmailag, sem emberileg, sem morálisan nem alkalmas. Viszont az neki, - mint egy léha, könnyelmü szélhámosnak -, igen is lehet egy óriási móka, hogy Orbánt, - akit nyilván irigyel, mert öhozzá képest Fecó csak egy silány pancsernek érzeheti magát, hiába pózol rendszeresen Mussilini stílusában -, ahol tudja gáncsolja, idegesítse, pofátlanul rágalmazza, hecceljen ellene. De nem szeretne és nem is akar Orbán helyében lenni. Az ország gondját, az óriási felelösséget dehogy akarja ö a nyakába venni. Ugyan már, megvan ö nagyon jól az ellenzéki szerepben, csak pofázni, nagyot mondani, hazudozni, "szerepelni" kell, és ez neki nagyon megy. Mindig lesz annyi balgatag választó, - még a saját, hasonnemüek táborán kívül is -, hogy ö bejusson a parlamentbe, és ott szép nagy gázsiért szórakozzon, kiélje narcisztikus ösztöneit és gond, felelösség nélkül lubickoljon, pancsikoljon a "demokrácia" egyre büdösödö, olcsó gázon melegített medencéjében. Szóval én így látom az ö politikai "nagyságát és jelentöségét".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!