Kompország a végtelen sivatagban

2023. február 19. 15:32

A 2019-es önkormányzati vereség utáni kormányoldali sokkot kiadós cigányozással próbálták levezetni.

2023. február 19. 15:32
null
Lakner Zoltán
Lakner Zoltán
Jelen

„Régi játék ez.

Amikor 2014-2015 fordulóján a netadós tüntetések után beszakadt a Fidesz támogatottsága, a menekült- és idegenellenes hisztéria felkorbácsolása hozta vissza a meccsbe és repítette ismét kétharmadig Orbán Viktort. A 2019-es önkormányzati vereség utáni kormányoldali sokkot kiadós cigányozással próbálták levezetni, akkor a gyöngyöspatai iskolában szegregált diákok családjának megítélt kártérítés ellen indított hajszát a miniszterelnök. Úgyhogy, amint az várható volt, a jelenlegi krízis – a saját szövetségi rendszerünkön belüli teljes elszigetelődés és az európai uniós pénzek tartósnak látszó elapadása – újabb ellenkampányhoz vezet. Egy óbudai pedagógiai asszisztens minden szempontból elítélendő magatartására hivatkozva a kormánypropaganda ismét egybemossa majd a melegséget és a transzneműséget a pedofíliával és egyéb bűncselekményekkel. Az óbudai ügy ürügyén ismét azokat fogják megbélyegezni, akik semmit nem követtek el, ellenben továbbra sem történik majd semmi azoknak az érdekében, akiket tényleg veszélyeztet a hatalommal való visszaélés bárminemű formája.

Egyebekben az évértékelő Orbán-beszéd nem állt másból, mint hárításból és mentegetőzésből. Csak éppen ezt a miniszterelnök nem a kritikusait jellemző »bocs, hogy élek« stílusban szokta elővezetni, hanem – fokozódó – agresszivitással. Pontosan onnan lehet tudni, hogy nagy a baj, hogy az ellenségek köre bővült és a hangnem is egyre romlik.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. február 20. 16:18
"Amikor 2014-2015 fordulóján a netadós tüntetések után beszakadt a Fidesz támogatottsága" https://kozvelemenykutatok.hu/2015-februari-kutatasi-eredmenyek-median/ 45% "legvalószínűbb válaaztási eredmény" 2015 februárjában, ciklus első év végén... Beszakadt, mi?! :) ", a menekült- és idegenellenes hisztéria felkorbácsolása" Álprobléma, zolika :) A(z illegális gazdasági) migránsok ellen sem hisztériáztunk :) Szegénykém, te nagyon éhes vagy ,hogy 3 perc alatt cáfolható hülyeségeket kell írnod... Vagy ennyire nézed hülyének a gazdáid szavazóit ?
Igazszó
2023. február 20. 13:14
Ha a vétótlan köpcös geci és a filoszemita sameszai agresszívak lennének, nektek már reszeltek volna recsken mocsok zsidó. Hálásak lehettek neki, hogy nem lőttek benneteket halomra 2010 után. A vétóiból pedig - ha lenne benne egy kevés becsület és nem lenne gyáva csicska, akkor köteteket lehetett volna szerkeszteni a brüsszelita komisszárok okulására. Már ha a hazugságod igaz lenne. De sajnos nem az, hanem egy zsidó kommunista vétótlan csicska, aki olcsó hazugságokkal bolondítja a népét amióta kibújt a párttitkár apja faszából. Nem azt kell figyelni, mit hazudozik, hanem azt, mit tesz. Szóval ellenetek semmit. Ezért az uszításod sokkal szánalmasabb, mint a vétótlan köpcös geci évtizedes hazugságai. Nektek az a bajotok, hogy nem eléggé csicska. Ti még csicskábbak lennétek.
fabulon a bőre őre
2023. február 20. 12:32
Laknert for president. Vagy Lacknert. For 4/3! Lakner nem olvas baráti szakirodalmat. Hont szerint Orbán átengedte a vörös Budának és Pestnek kamugelit. A kampány az indignálódott Tarlós alkatmatlanozásáról, Tordaival való bömbizéséről és Gulyás Tarlóshoz kötöttnek mondott egyezményekről szólt. Erre megválasztották internesönel szitizenszek az M3-ban 34,8-ban izzadó szaunázót a "parasztházas" Tordaival. Az indok az volt, hogy kapjanak rá az összefosásosdira, mint a gyöngytyúk. Amiről 2021-ben előzékenyen bejelentette nekik, hogy hiba, de nem az ő feladata ezzel foglalkozni. a választás előtt feltűnően vidáman várta az eseményeket. Nem csoda. A pesti pazarlás volt az ára az újraválasztásnak. Az előnyáladzás reklámmal felhozta a moslékot, mintha léteznének, de a nagy része újra háttérbuli volt. Egy hónap és Anonymus kellett ahhoz, hogy már decemberben jól megkent lejtőre kerüljenek. A kenőanyag a bekötött makizaj, később a kötelet tartó helyről beszivárgó 4 milliárd volt. A latex 03.31-i kamu szavazatégetése és maki külhoni szavazat-megsemmisítési hajcihője biztosította a 2/3 fölötti (!) súlyt.
Bika57
2023. február 20. 09:27
Gréczy a faszábol kiráz ilyen kis torokválladékot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!