Baloga nem éppen a kedvence Zelenszkijnek

2023. február 14. 12:31

Csak ott tud rombolni, ahol van hatalma, ez Munkács és környéke.

2023. február 14. 12:31
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Ezen a fotón Vlagyimir Putyin és Viktor Janukovics társaságában Viktor Baloga kárpátaljai potentát koccint egy jót (balról a harmadik). Önmagában ez nem bizonyíték, hiszen volt ő nagyon magasan korábban Kijevben, és 2014 előtt az ukrán orosz kapcsolat nem az volt mint ma. De elég valószínű, hogy a jó kapcsolat megmaradt Viktor Medvedcsukon keresztül Moszkvával, és tavaly februárban Baloga a tétjeit először az oroszokra tette.

Miután az orosz hadsereg belefutott a kijevi vereségbe, megtalálta azt a közösséget, aminek gyalázásával legkönnyebben mutathatja ukrán hazafiságát: a magyarokat. Pedig korábban jó volt a viszonya a magyarokkal, de ilyen a politika.

Baloga nem éppen a kedvence Zelenszkijnek egyébként, nem az ukrán állam nevében jár el - csak ott tud rombolni, ahol van hatalma, ez Munkács és környéke.

Nyitókép: Demkó Attila Facebook-oldala

***

*** 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2023. február 14. 16:54
Értjük. Csak az engesztelhetetlen magyargyűlöletük miatt kerültek egy frontra.
1000bocs
2023. február 14. 16:10
..Baloga nem éppen a kedvence Zelenszkijnek egyébként, nem az ukrán állam nevében jár el.. Hagyjuk már Ibolykát, jó? Zelenszkijnek van ideje kisebbségi törvényekre, ellenzéket betiltani... Pont erre nem ér rá.
hakos
2023. február 14. 15:43
Zelenszkij gyakorlatilag már teljhatalommal rendelkezik Ukrajnában, ha akarná Balogát 24 órán belül egy árokban találhatnák átlőtt tarkóval. Persze ettől enyhébb módon is bármikor félre tudná állítani. Erről ennyit....
Csigorin
2023. február 14. 15:37
Zelenszkinek csak egy kedvence van es ez o maga narcisszisztikus barom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!