Az egyensúlyozás is a politika művészetének része

2023. február 03. 07:34

Nem mindig sikerül.

2023. február 03. 07:34
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A közös történet neve: Haza

Három dolgunk van egyszerre.

1. Engedni, hogy az emberek élhessék szabadon az életüket, védjük, vigyázzuk életüket, önmagukról hozott döntéseiket.

2. Szabadságukban is vigyázzunk arra, ha valakinek kell, akinek erre szükséges van, annak segítünk. Vigyázunk rá.

3. De mert közös az élet, ezért tartsuk össze magyar életünk közösséget, a Hazát.

Ezek sokszor egymást feszítő közös célok. Az egyensúlyozás is a politika művészetének része. Nem mindig sikerül.

A Demokratikus Koalíció közös történetünket meséli, építi tovább. A történet neve: Haza.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2023. február 04. 13:50
"Az egyensúlyozás is a politika művészetének része. Nem mindig sikerül." (Bal)fékek és az egyensúlyok...
blondibarbi
2023. február 04. 05:24
Nyilván a hazudozás, a szélhámosság, a gumilővedék, a lovasroham és a kardlapozás is az egyensúlyozás része... A jókurva anyádat, te mocskos hazaáruló állat ! ! ! Rohadj meg minél előbb ! ! !
Palatin
2023. február 03. 20:23
Gyurcsány tekintete a fotókon inkább sunyi, mint acélos szokott lenni, de végre sikerült neki egy kifejezö, a biológiai jellemzöit tekintve is pontos szelfit csinálnia, ami a az ö legmélyebb lelki alkatát is híven tükrözi. https://imgsrv.origos.hu/c11574e53873ea835beaeb80366a59cce436efff/zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17686-1666178592-ej7nes1shbjcic2nkfujdvh0cecg3b0o.jpg?w=600&h=400&t=4 Szinte hihetetlen, de Gyurcsányt néha tépi a lelkiismerete, és ilyenkor így meakulpázik: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki." Igen, hát ilyenek ök....: Dögevö Keselyük köröztek fölöttünk, Öszödön kiderült, hogy mindent felettünk. Velünk a Gyurcsány-párt iszonyúan elbánt, Lerobbant országunk, ezért hívtuk Orbánt. Dilettáns Katyvasszal hülyítenek ismét, Kanaánt ígérnek, söt szabadságot is még. Sátáni kísértés környékez meg kamaszt, Gyurcsány szájából folyvást döl a malaszt. Dúvadok Ketrecben, röpködnek a párnák, Úgy tünik, mintha a lókötök a diadalt várnák. Bár a libsik minden magyart hülyének néznek. Szabad az út továbbra is az építkezö kéznek.
Palatin
2023. február 03. 20:22
Sokszor megfordult már a fejemben, hogy Gyurcsány valójában csak szórakozni akar ezzel a "politizálgatással". Ö mint komoly politikus nem jön számításba, erre sem szakmailag, sem emberileg, sem morálisan nem alkalmas. Viszont az neki, - mint egy léha, könnyelmü szélhámosnak -, igen is lehet egy óriási móka, hogy Orbánt, - akit nyilván irigyel, mert öhozzá képest Fecó csak egy silány pancsernek érzeheti magát, hiába pózol rendszeresen Mussilini stílusában -, ahol tudja gáncsolja, idegesítse, pofátlanul rágalmazza, hecceljen ellene. De nem szeretne és nem is akar Orbán helyében lenni. Az ország gondját, az óriási felelösséget dehogy akarja ö a nyakába venni. Ugyan már, megvan ö nagyon jól az ellenzéki szerepben, csak pofázni, nagyot mondani, hazudozni, "szerepelni" kell, és ez neki nagyon megy. Mindig lesz annyi balgatag választó, - még a saját, hasonnemüek táborán kívül is -, hogy ö bejusson a parlamentbe, és ott szép nagy gázsiért szórakozzon, kiélje narcisztikus ösztöneit és gond, felelösség nélkül lubickoljon, pancsikoljon a "demokrácia" egyre büdösödö, olcsó gázon melegített medencéjében. Szóval én így látom az ö politikai "nagyságát és jelentöségét".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!