Bayer Zsolt már évek óta szerelmes Putyinba

2023. január 27. 12:58

Most végre az orosz tömeggyilkos, népírtó dúvad karjaiba repülhet!

2023. január 27. 12:58
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„BAYER ZSOLTIKÁNAK REPJEGYET SPENDÍROZNAK A SZOVJETUNIÓBA!

A kezdeményezés nagy erénye, hogy a repülőjegy csak odafelé szól! A Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa, aki már évek óta szerelmes Vlagyimir Putyinba – még nyílt leveleket is írt neki, amiben megvallotta, hogy »szeretem Oroszországot, és igazat adok Önnek« –, most végre az orosz tömeggyilkos, népírtó dúvad karjaiba repülhet! Zsoltikánkban, miközben a tőle megszokott alpári stílusban gyűlölködik az ukrán elnökről, Zelenszkijről, akinek hazáját »lator államnak« bélyegzi és azzal riogat, hogy »ezért az Ukrajnáért kell nekünk itt Európában megfagyni, munkanélkülivé válni és feladni az egész régi életünket«, mégis vibrál valami szokatlanul heves feszültség. Én tényleg nem tudom, hogy mi lehet ez. De nekem furcsa, amikor egy férfi bérfirkász férfi politikusokról fantáziál és folyton ugyanaz a kép jut az eszébe. De mi is?

Putyintól, – akinek arca a rengeteg botox miatt már csak egyetlen érzés, mégpedig éppen az érzéketlenség kifejezésére képes – , szívesen idézi az egész Európához intézett fenyegető szavait: »Meg fogtok fagyni, mint az orosz mesében a farkas farka.« De valahogy hasonló gondolat jut eszébe Zelenszkijről is, akit »farkával zongorázó, nyomorult, idióta ripacsnak« nevez. Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez az első kép mit jelent? Vagy inkább még se!

Túl gyakori a szóhasználat Zsoltika, van ennek bármiféle oka? Jaj, nem, Isten őrizz, nem sugalmazok én semmit! Tudod, hogy kiállok az emberi jogokért! És nem is arra a vitára gondolok, ami már régóta folyik köztünk, hogy szerinted én vagyok a »látens homokos«, aki csak a látszat kedvéért ment férjhez, de miközben a férjével szexel, folyton egy nőre gondol és ezért minden szexuális aktust abúzusként él meg. Ez most eszembe sem jutott, de az igen, hogy remélem hallod a hírt, hogy repülőjegyre gyűjtenek neked, hogy visszajuthass az imádott Szovjetuniódba. Vagy, hogy azt pont utálod és neked Oroszország kell, bocs! Lehet, hogy mire kettőt pislogsz újra az lesz belőle! De addig is, nagy szolgálatot tennél a hazádnak Zsoltika, ha felszállnál arra a gépre és meg sem állnál Moszkváig! Szerintem a Kremlbe is beköltözhetnél, hiszen tudjuk: ami összetartozik, úgyis összenő!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Farkas Piroska
2023. január 28. 19:31
Végtelenülbutatyúk !!!!!
Odone Ricci
2023. január 28. 18:16
Irigykedik, irigykedik ?
PepperONee
2023. január 28. 11:14
Na végre! A legjobb emberbe kötöttél bele te senkiházi! Kíváncsian várom a folytatást! :D
Gaben 77
2023. január 28. 08:53
És reméljük,hogy a repülőn mellé ültetik Orbánt is meg Szijjártót is...:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!