Brüsszel...

2023. január 30. 07:29

Nem lenne egyszerűbb kijelenteni végre, hogy nem bírják elviselni a magyar és a lengyel jobboldali kormányt.

2023. január 30. 07:29
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„De most tényleg: nem lenne egyszerűbb kijelenteni végre, hogy az Európai Unió, illetve jelenlegi irányítói egyszerűen nem bírják elviselni a magyar és a lengyel jobboldali kormányt, ezért törvényt, erkölcsöt, jóízlést és jómodort sutba vágva bármit hajlandóak és képesek megtenni e két ország kormánya ellen, míg másoknak – például a spanyol balosoknak és retkes kommunistáknak – bármit elnéznek, így mindazt, amit nekünk felrónak.

Gazemberek vagytok, ti ott, rohadt brüsszeliták. Gazemberek, korruptak, becstelenek és szemetek. Pont így is kell bánni veletek.”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Mandiner-archív

***

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Talány
2023. január 31. 15:56
.
Igazszó
2023. január 30. 17:06
Szerintem te vagy a gazember szlovákrendszámos, népszabadságos bajer. No meg a vétótlan köpcös geci gazdád is egy aljas gazember, amelyik itthon nagyokat mond, a komisszároknál meg versenyt csicskázik navracsicskával a bukott komisszárral. Elég égés.
dezilluzionista
2023. január 30. 11:59
brüsszelezés=verbálispótcselekvés
CharlieM
2023. január 30. 09:54
jómodort :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!