Illemóra

2023. január 24. 06:37

A levegőért kapkodó Szent-Iványi szerint „útszéli vitastílus”, amit Menczer megengedett magának.

2023. január 24. 06:37
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Külügyminiszter úr jobban tenné, ha a saját országával foglalkozna, ahol évek óta kormányválság van.

A levegőért kapkodó Szent-Iványi szerint »útszéli vitastílus«, amit Menczer megengedett magának, ez a diplomáciában teljesen szokatlan. Jellegzetes Fidesz-kommunikáció. »Ez egyértelműen a magyar szavazótáboruknak szól – magyarázta Szent-Iványi illemtanár. – Mögötte nincs semmi keménység, csak pojácáskodás és színjátszás.«

Bezzeg – ezt már én teszem hozzá –, amikor még »súlya volt« a magyar külpolitikának. Mikor is? Talán Kovács (Merjünk kicsik lenni) Laci bácsi idejében? Vagy amikor Göncz Kinga vagy Balázs Péter vezette a tárcát? Emlékszünk? Ja, hogy nem emlékszünk? Nem is csoda.”

***

Nyitókép: MTI / Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. január 25. 14:01
A jelenlegi külügyi vezetés a mélypontja ennek a szervezetnek,ez kétségtelen.
amca
2023. január 24. 17:39
Szentiványi,mikor 1 köztörvényes, 100 évre ítélhető szadista bűnöző megszólal. Gondolom szadista bűnöző társainál hiteles: Pető, Bauer Wittinghof Tölgyesi. Kali Getzy Göncz Konrád Demszky Mécs. Kókadt jani Haraszty Eörsy Kissjancsi Haraszty
nyugalom
2023. január 24. 16:45
Ez a szadeszes mos miert mervado? 00!
209158783
2023. január 24. 16:27
Valószínű, hogy a Pilhál családban nem igazán ismerték a "jólneveltség", vagy a "szalonképesség" fogalmát. Azt hiszem persze, hogy ezzel a Pilhálok nincsenek egyedül, sajnos már több, mint tíz éve egy hozzájuk hasonlóan kulturálatlan klán vette át a hatalmat Magyarország fölött, s züllesztette a maga szintjére a magyarok harmadát. Mondhatjuk hát, hogy hazánkat egy bárdolatlan, ám annál nagyobb hangerővel bíró klikk uralja. Nem csoda hát, ha az ország nemzetközi kapcsolataiért felelős minisztérium vezetésében is bárdolatlan figurák üldögélnek, az ilyen hangnem az uralkodó. Már-már nevetséges, ahogy állandóan tiszteletet követelnek maguknak, pedig jó keresztényként tudniuk illene , hogy az isteni parancsolat is csak a szülők "automatikus" tiszteletét követeli meg, másoknak azt ki kell érdemelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!