Ha megnyerjük a pert, akkor független a bíróság, ha elveszítjük, akkor meg nem

2023. január 30. 17:42

Igaz Gyurcsány elvtársból lett úr!?

2023. január 30. 17:42
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Ha megnyerjük a pert, akkor független a bíróság, ha elveszítjük, akkor meg nem – ahelyett, hogy viselnénk tetteink következményeit.

Igaz Gyurcsány elvtársból lett úr!?

Ahogy annak idején ön sem volt hajlandó viselni az Őszödi beszéd és az annak alapjául szolgáló »trükkök százainak«, most a párttársai sem merik a saját tetteik következményét vállalni!

És még önök akarnak kormányozni! Soha!”

 

Veled vagyunk, Varju László!

„Nem azt büntetik meg, aki bántalmazott, hanem azt, akit bántalmaztak. Nem afelett mondanak ítéletet, aki hazudik, hanem afelett, aki nem tűri szó nélkül a hazugságokat. Nem az ország ellenőrzi a hatalmat, hanem a hatalom ellenőrzi az országot. Ennek fogunk véget vetni. Veled vagyunk, Varju László!" Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2023. január 31. 17:22
hát így van ez a bolsevikoknál is... "Mi nem akarunk vélt vagy valós bűncselekmények után nyomozni. Minket nem érdekel, hogy a vádlott elkövette-e a terhére rótt bűntényt vagy sem. Minket csak az érdekel, hogy a vádlott melyik társadalmi osztályhoz tartozik. Ez dönti el, hogy az illető bűnös-e vagy sem." mondá Feliksz Dzerzsinszkij, az egyik legvéresebb kezű kommunista, a CSEKA főalakja és EU-s utódai ....Juncker, Ursula, Freund, Donáth és a többi soroskitartott...
nyugalom
2023. január 31. 13:29
Sokszor elhangzik bűnözők eseteben: az úriember! No, hát a varnyü-félék is olyan úriemberek!
csulak
2023. január 31. 11:38
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
kérdés
2023. január 31. 11:32
Ez még mindig annak a következménye, hogy a "bádogosból lehetett nőgyógyász", ahogy Apám a rákosi-korszakot jellemezte. Mellesleg az oktatás is ennek a szemléletnek a túlburjánzása miatt senyved.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!