Ilyen, amikor a mesterséges intelligencia okosabb a kormánynál

2023. január 29. 18:16

Mert tudja azt, amit mi, budapestiek is jól tudunk...

2023. január 29. 18:16
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Ilyen, amikor a mesterséges intelligencia okosabb a kormánynál, mert tudja azt, amit mi, budapestiek is jól tudunk...

Ki ámulva, ki hüledezve áll a legújabb technológiai újítás előtt, azelőtt a mesterséges intelligencia rendszer előtt, amely képes párbeszédes formában megválaszolni összetett kérdéseket is. Hogy ez a fejlesztés mit okoz a jövőre nézve, milyen hatást gyakorol az emberekre, talán még korai megmondani. Mindenesetre én is próbálgatom a ChatGPT-t, fölteszek neki időnként engem érdeklő kérdéseket, például ezt itt.”

 

Nyitókép: Trenka Attila/Mandiner

Összesen 192 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2023. január 30. 13:25
Generátor of the Bull Shitt . Bulsittgenerátor .
Hill
2023. január 30. 13:16
Kamuzni is tud? Ha nem, akkor tőled sokat tanulhat
cinkegolyó
2023. január 30. 11:26
Gelike, néhány válasz a példákra: Ezekkel a válaszokkal valószínűleg a kormány is egyetért és tesz is érte. A zöld területek növelése azonban nem a méhlegelőnek titulált gazok bennhagyását jelenti. A turizmus fejlesztése érdekében a kormány turisztikai és kulturális beruházásai ellen éppen ti tüntettetek és tiltakoztatok.
Lmcwelt
2023. január 30. 11:21
Gelygő a kutya is a próbálgatásra baszott rá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!