Vodafone – mint az évtized legrosszabb üzlete – mondja ezt a DK

2023. január 09. 17:37

Ez a befektetés, akárcsak a MOL, meg fog térülni anyagilag (is).

2023. január 09. 17:37
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Vodafone – mint az évtized legrosszabb üzlete – mondja ezt a DK.

10 éve a MOL visszavásárlása volt az ellenzék szerint az évtized legrosszabb üzlete – amit azok az emberek, akik akkor is, most is csak kritizálni tudtak, adtak el egyébként pár évvel korábban fillérekért adták el a MOL jelentős részét. Így, a magyar »progresszió« ostobasága miatt került egy nagyobb csomag az oroszokhoz – Vlagyimir Putyin köréhez. Ezt vette vissza akkor az állam.

A távközlés, akárcsak az energetika, nem csak hatalmas üzlet, hanem alapvető nemzetbiztonsági kérdés. Ez a befektetés, akárcsak a MOL, meg fog térülni anyagilag (is).”

Nagy Márton bejelentette: Az állam megveszi a Vodafone 49 százalékát

A közlemény szerint a 660 milliárd forint értékű tranzakcióval az Antenna Hungária 51 százalékos, míg a Magyar Állam képviseletében eljáró Corvinus Zrt. 49 százalékos közvetett tulajdont szerez a Vodafone Europe BV-től a második legnagyobb hazai távközlési vállalatban. Ez a rendszerváltozás utáni időszak legnagyobb vállalati felvásárlása. A Vodafone Magyarország átvilágítása lezajlott, a pénzügyi zárásra várhatóan 2023.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2023. január 10. 17:45
"A távközlés, akárcsak az energetika, nem csak hatalmas üzlet, hanem alapvető nemzetbiztonsági kérdés. Ez a befektetés, akárcsak a MOL, meg fog térülni anyagilag (is).” A moslékon kívül ezt nem vitatja senki, csak éppen ez még kevés. A magyar feldolgozóipar, a magyar termőföld, a magyar építőanyag gyártás stb, visszavétele is ide kellene hogy tartozzon.
amca
2023. január 10. 16:33
Balgar Krava. Te még ahhoz is idióta vagy, hogy rájöjj, ha véletlenül a guruló dollár milliárdok megdöntik a kormányt,lesz mit eladnotok. Ponyemajes Balgarska krava.
Lajoss
2023. január 10. 14:20
Nézd,Andi..Vodafon..:)
madar299
2023. január 10. 14:07
Amíg az ún. DK bírál , nos addig bízhatunk benne, hogy helyes úton járunk. Ha ne adj Isten egyetértenének v.mivel , nos akkor kezdhetünk majd azon gondolkodni , hogy vajon mit rontottunk el !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!