Azért ilyen véletlenek nem gyakoriak

2023. január 18. 12:22

Amikor pont a belügyminisztérium vezetése esik ki.

2023. január 18. 12:22
null
Bendarzsevszkij Anton
Bendarzsevszkij Anton
Facebook

„Kijev északkeleti külvárosában, Brovariban lezuhant egy kormányzati helikopter, minden utasa meghalt. Az első elérhető hírek szerint gyakorlatilag a teljes ukrán belügyminisztériumi vezetés: a belügyminiszter, a miniszterhelyettes és egy államtitkár is.

Ráadásul a helikopter egy óvoda épületére zuhant, sok sebesültről számolnak be a gyerekek között. 17 halott, ebből 3 gyerek.

Könnyen lehet, hogy szimplán baleset, géphiba, stb., ezt egyelőre nehéz megmondani. De azért ilyen véletlenek nem gyakoriak, amikor pont a belügyminisztérium vezetése esik ki...”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2023. január 19. 11:08
Rosszul fordította neked valaki, mert nincs a szövegben.
Ólat a trolloknak
2023. január 19. 10:35
Kevés magyarázkodni való van ezen elvtárs...
elfújta az ellenszél
2023. január 19. 00:28
Pech hogyha emiatt nem érkezik meg az apanázs bandzsa Antonnak Ukrajnából. Ez már télleg terror, amikor elveszik a beépített ügynök fizetését
Palmimi85
2023. január 18. 23:45
Jó lenne pár szóban megemlékezni arról, amikor lengyel miniszterelnök helikoptere ért földet rossz helyen az akkoriban a lengyel kormányt tizedelte meg, máig se tudjuk, ki vagy mi volt a "baleset" hátterében. Az akkor egy lengyel nemzeti politikai vezetés ellen irányuló valami volt... Ha ezt megbeszéltük, akkor térhetünk át az ukránok szemétségeire és legvégül jöhet a mostani baleset, de nem a politikusok miatt, hanem a gyerek és civil áldozatok miatt... De Ukrajna utolsó szál emberéig akarja ezt a háborút az egyeduralomra törekvő USA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!