A Mindenség vigyázzon mostantól rád, Mécs Imre!

2023. január 19. 12:05

Ez a ragyogó férfi kilenc hónapig élt halálraítéltként, mert a szabad és független Magyarországért küzdött.

2023. január 19. 12:05
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„A Mindenség vigyázzon mostantól rád, Mécs Imre!

Ez a ragyogó férfi kilenc hónapig hónapig élt halálraítéltként, mert a szabad és független Magyarországért küzdött. Úgy feküdt le ketszázegynéhány este, hogy nem tudta, az-e az utolsó éjszakája ezen a Földön. Kik bántottak ezt a most távozó férfit, egy pillanatra ha csendben maradnak, talán nekik is fájni fog ezen éjszakák szorítása.

Nekem megtiszteltetés volt barátságod, Mécs Imre.”

Nyitókép: Gyurcsány Ferenc, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 22. 22:56
Ezt a mécset a haverjai, eszmetársai minősítik legjobban, nem az amúgy mocskos antimagyar tettei. Kivételesen nem bánom, hogy ezt az elmebeteget is szemlézik a cuckoldkonzi buzi mandineres majmok.
machet
2023. január 22. 11:39
Egyszerűen csak egy beteg f@szszopó g...i.
Palatin
2023. január 20. 13:22
Fecó, légy szíves ne "méltass" pozitv, hazafias, bátor, okos embereket. Ez nem a te tiszted, söt ezzel nagyon rosszat teszel az illetöknek. Ugyanis mindenki, aki esetleg nem ismeri öket, elsö pillanatra azt gondolja, hogy valami náci-komcsi, leninista, nemzetellenes haverodról, példaképedröl hablatyolsz. Nem jó az, ha Gyurcsány pozitiv, elimert, szeretett embereket "méltat", ez kimondottan árt az illetök jó hírnevének. Senki nem kívánja magának a szólást-mondást, miszerint: "Méltasson téged a Gyurcsány.." Ez felér egy átokkal... A magyar emberek megszokták, hogy te fonákul nézed és látod a világot. Ami neked jó, az nekünk rossz, és fordítva. Fecó, ne vedd a szádra az 56-os hösök nevét! Ebben az országban sokan szeretnék már téged gyászolni. Majd ha már nem tudsz ártani, még az is lehet, hogy valaki valami jót is talál mondani rólad. De csak akkor. Lehet, hogy még én is megdícsérlek, hogy végre tettél valamit, ami a ország hasznára van. Sokan vannak ezzel így...
Krupp Skya
2023. január 20. 12:26
Az őrök Mécs vessen árnyékot Klára nénire!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!