A lőszer- és rakétahiány a nyugati oldalra még inkább jellemző

2022. december 04. 14:04

Hol épül a kontinens legmodernebb lőszergyára? Várpalotán. Ennyit arról hova tartunk.

2022. december 04. 14:04
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Lőszer és rakétahiány – ez mind a két oldalra kezd jellemző lenni, de a nyugatira még inkább. Egy kis érdekes emlék. A líbiai művelet idején a svédek gyorsan kifogytak – és lehet találgatni, kihez fordultak. Adtunk. Európa már akkor, egy kis háborúban gyengének bizonyult, és semmit sem tanult. Kérdés: hol épül a kontinens legújabb, legmodernebb lőszergyára? Várpalotán. És nem a keleti despotizmus lőszereit fogja gyártani, hanem 155mm, 120mm, 30mm NATO lőszereket. Ennyit arról hova tart Magyarország.”

Fotó: MTI/Varga György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
roccobaba
2022. december 05. 14:37
,, Azé van cukorhijány, mert sok a cukorbeteg és a Zorbán betiltottaja cukrot, hogy a zalatvalóji ne betegjenek meg a sok és ócsó cukor zabálásától..... Na, ércsűk má?! "
LancelotDuLac
2022. december 05. 08:38
"A lőszer- és rakétahiány a nyugati oldalra még inkább jellemző" xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nekik ki ellen kell seggfej!? őket is támadják?!!!
Akitlosz
2022. december 04. 19:21
Mert hova tart Magyarország? A szerző sem tudja. Ezt sem.
stug
2022. december 04. 17:12
Miért lenne gond a hazai hadiipar felfuttatása? Kereslet lesz bőven, Putyin gondoskodott róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!