Az iskolában semmi helye a politikának!

2022. december 07. 18:08

A kádergyerekek ‘68-t játszanak!

2022. december 07. 18:08
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A kádergyerekek ‘68-t játszanak!

»Nyolc tanárt rúgtak ki ismét, amit nem hagyhatunk szó nélkül. Ahogy azt sem, hogy a Nemzeti Alaptanterv miatt, rengeteg feleslegesnek tűnő tananyagot kell nap mint nap megtanulnunk«

Az elbocsátott tanárok elmehetnek az igazukért a bíróságra, a tanulni meg nem muszáj, ki lehet maradni az iskolából, ha valaki úgy érzi, hogy nincs kedve hozzá és inkább segédmunkásként vagy éppen a szülein élősködve szeretné tovább folytatni az életét!

Az iskolában semmi helye a politikájának, márpedig ez kőkemény politika!

Ne legyenek illúzióink, a volt és jelenlegi »káder gyerekek« »csinált«, másnéven »színesforradalmat« akarnak kirobbantani a hazánkban ideiglenesen állomásozó NGO-k segítségével, hogy a zsinórban negyedszer elvesztett választások után valahogy hatalomba juttassák a nemzetközi pénzügyi és gazdasági körök által futtatott, prostituált »baloldalt«.

Nem fogjuk engedni!”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. december 09. 15:30
"Az iskolában semmi helye a politikának!"- ugyan miért? mert rámutatnak, hogy mennyire aljas és mocskos gané banda vagytok?
RasPutin
2022. december 08. 18:47
tanulni meg nem muszáj, ki lehet maradni az iskolából, Biczi. A tankötelezettség mond valamit? Te ügyvéd? Kókler.
bölcsbagoly
2022. december 08. 18:05
Látom a topic egy moslék fetrengő lett! Az összes ballibes OPNI-szökevény megjelent.
CharlieM
2022. december 08. 14:24
"Ne legyenek illúzióink, a volt és jelenlegi káder gyerekek csinált, másnéven színesforradalmat akarnak kirobbantani a hazánkban ideiglenesen állomásozó NGO-k segítségével, hogy a zsinórban negyedszer elvesztett választások után valahogy hatalomba juttassák a nemzetközi pénzügyi és gazdasági körök által futtatott, prostituált baloldalt." Nem reális a kormányváltás egyáltalán, nemtom honnan haluzta ezt ez az agysebész. Vannak démonjai rendesen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!