Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Zelenszkijék fegyvereket kértek a Jézuskától

2022. december 11. 13:44

Mihajlo nem békét óhajt, hanem pusztító fegyvereket követel attól, aki maga a legnagyobb szeretet.

2022. december 11. 13:44
null
Bekezdések
Facebook

„Mihajlo Podoljak, az ukrán elnök tanácsadója is megírta ugyanis a maga karácsonyi kívánságlistáját, csakhogy ő a Jézuskától harckocsikat, légvédelmi rakétarendszereket és rakétákat kért. Mihajlo nem békét óhajt, hanem pusztító fegyvereket követel attól, aki maga a legnagyobb szeretet. S mindezeket ráadásul karácsonyra. Úgy szól a mondás: ne ítélj, hogy ne ítéltess! Ehhez igyekszem tartani magam, és mondtam gyorsan egy fohászt az Úrhoz, hogy majd ha eljön az ideje, könyörüljön meg az ukrán rezsim tagjain. Ha az égiek a színészelnökkel és bandájával is irgalmasak lesznek, akkor tényleg hatalmas az isteni kegyelem!”

Itt az ukrán karácsonyi kívánságlista!

Mihajlo Podoljak ukrán elnöki tanácsadó megosztotta az erősen nem mindennapi karácsonyi kívánságlistáját a Twitter-oldalán. Az ötpontos listán tankok, harckocsik, légvédelmi rakétarendszerek és egyéb rakéták szerepelnek... - Михайло Подоляк (@Podolyak_M) December 9, 2022 Nyitókép: Mandiner Archív

Nyitókép: Bekezdések Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Páter Gregor
2022. december 12. 13:11
Jézuskát? Nem, géppuskát!
csulak
2022. december 11. 15:42
remelem az oroszok kuldenek nekik minel tobb bombat
letsgobrandon
2022. december 11. 14:31
Zsidóknak is visz ajándékot ?
feketeviraag
2022. december 11. 14:15
Védtelenek vagyunk. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!