Berg Dániel és a turáni átok

2022. november 04. 14:04

Berg szerint a hollandok, a franciák, a brazilok, az olaszok, a törökök és az oroszok is magyarok.

2022. november 04. 14:04
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Na most, Berg Dániel szerint – aki már tudja, mi lesz a Momentum dolga 2024-ben – »rájár a turáni átok az autokratákra és populistákra. Wilders, Jansa, és Le Pen után Bolsonaro is megbukott Brazíliában. A szavazás befolyásolására tett kísérletek ellenére Lula nyerte az elnökválasztást, igaz, nagyon szoros küzdelemben. Orbán barátai közül tehát csak Meloni, Erdogan és Putyin maradtak.«

Értjük. Nem tudjuk nem érteni. Ha itt a turáni átok munkál, akkor nincs mese: Berg Danika szerint a hollandok, a szlovének, a franciák, a brazilok, az olaszok, a törökök és az oroszok: mind magyarok. Ehhez képest a »Jézus is magyar volt« hívei kifejezetten gyenge kezdők. Arról nem is beszélve, hogy az imigyen szétszóródott, Oroszországtól Brazíliáig élő magyarok nemcsak szétszóródtak, hanem nagyon szét is húznak, és ezért buknak meg.

Ebből viszont az is következik, hogy Orbán Viktor magyar miniszterelnök nem barátja és támogatója nevezett – amúgy magyar – »diktátoroknak«, hanem ellensége, akikkel folyton viszálykodik és ellenségeskedik. És akkor hamarosan Putyin is meg fog bukni, Orbán fogja megbuktatni, hiába, nagy úr ez a turáni átok.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
polárüveg
2022. november 05. 00:44
Mr. Berg a demokráciaexportjával közreműködött a budapesti önkormányzati választások megfúrásában. Ha tudná, hogy bevásárolt ezzel, akkor inkább le se szállt volna a reptéren.
nyugalom
2022. november 04. 19:34
Ez is egy terhelt, mint csekkatka!
Kickbox
2022. november 04. 19:27
Bayer Zsoltika gagyi, Nem is tudom hogyan magyarázzam meg neked és a hozzád hasonló buta embereknek: az, hogy Orbán barátai Putyin és Erdogan, az nem dicsőség, hanem szégyen. Orbán senkit sem fog megbuktatni, mert ő csak egy szélkakas aki mindig azt mondja, amit nála erősebb hallani szeretne. Utána eljön Magyarországra és a buta követőinek megmagyarázza milyen bátor volt az EU-ban, ahol mindenki egy bohócnak tartja. Te már annyi butaságot hordtál össze az adófizetők pénzén "újságírás címén", hogy "Orbán fogja Putyint megbuktatni", röhejes vagy Zsoltika. Gondolkodj többet néha!
DoomGuy
2022. november 04. 17:48
"Berg Danika" Ezt annyira nem szeretem, még a mi oldalunkról sem. Az itteni kommentcsicskákra ráillik a csutkapöcs, a haversrác, sőt még dehonesztálóbb jelzők is, sőt, ha mi névtelen senkik tesszük még súlya sincs. Fe ez a kicsinyíteni vágyó becézgetés egy Bayer kaliberű publicistától, gyermeteg. Ne csináljuk Zsolt, kérlek! Ha Berg Dánielnek írod, akkor is egy senki, nem kell becézve kicsinyíteni, értéktelenségét mindannyian látjuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!