Szégyen, hogy Orbán Viktor 40 milliárd forintból küldene embert az űrbe

2022. november 28. 17:36

Miközben az ország belesüpped a Fidesz által okozott megélhetési válságba!

2022. november 28. 17:36
null
Varga Zoltán
Facebook

„Pedagógus-béremelésre és rezsitámogatásra ugyan nincs, de űrturizmusra van pénze a kormánynak! Szégyen, hogy Orbán Viktor 40 milliárd forintból küldene embert az űrbe, miközben az ország belesüpped a Fidesz által okozott megélhetési válságba!”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 29. 16:57
Lesz az még 50 milliárd is..:)
öszödibeszéd
2022. november 29. 04:45
az űrkutatástástól sajnálja, mivel azt sem tudja, eszik-e azt vagy isszák, DE - a szomszédos háborúzó felek harcában fegyvernek elköltené ezt a pénzt - megszavazná, hogy sok milliárd eurós hitelt vegyünk fel Ukrajnának - küzd azért elvtársaival, hogy a kohéziós európai eurómilliárdokat véletlenségből se kapjuk meg - megszavazzák Brüsszelben az energia világpiaci árát durván megemelő szankciókat, ami által a termékek és szolgáltatások árai egész Európában az egekbe szöknek, amitől viszont elszabadul az infláció - és amerikai magán-és közpénzeket fogadnak el a CIA-tól és nyúlnak le kampánycélra
pepu
2022. november 29. 02:32
Jajjj, ba..meg. Neked tényleg ennyire muszáj hülyének lenni? Az űrkutatás nem arról szól, hogy felküldünk egy embert. Hanem arról, hogy ott vagyunk, (az űrben és az űrkutatásban) , tervezett kísérleteket végzünk, fejlesztünk. Aminek megjön a haszna. Mint a kapavágásnak. Mer megölöd a gyomot, és engeded fejlődni a haszonnövényt.
Kivűlálló
2022. november 28. 23:30
Varga Zoli: "Szégyen, hogy Orbán Viktor 40 milliárd forintból küldene embert az űrbe" Bezzeg, azért nem jár a DK-s szarevő pofád Zotya, hogy a "hülye kormányunk" 70 milliárdot ad a semmire Ukrajnának..! Basznád szájba azt a hülye anyádat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!