Tanulság: ne higgy a baloldalnak, mindig hazudnak!

2022. november 30. 09:20

Igenis politikai okokból, főként a gyermekvédelmi törvény és az LMBTQ-lobbi miatt tartják vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat! A többi csak mese habbal!

2022. november 30. 09:20
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A minap egy vitaműsorban a baloldali vitapartnerek (az MSZP-s Mesterházy Attila és a szintén MSZP-s Antal Attila), illetve az »objektív« műsorvezető (Egri Viktor) sem hitte el, hogy a gyermekvédelmi törvénynek bármi köze lenne ahhoz, hogy visszatartják az uniós forrásokat. Fideszes propagandahazugságnak gondolták és a szólásszabadság jegyében alig engedték, hogy elmondjam az álláspontom. Erre mi történik? Az amerikai Szabad Európa ezt írja: másfél évvel ezelőtt, 2021 júliusában már a budapesti járatra való foglalása is megvolt Ursula von der Leyennek, az utat azonban lemondták azt követően, hogy a magyar parlament elfogadta a gyermekvédelmi törvényt. A Portfolio pedig szó szerint ezt írja: »a magyar gyermekvédelmi törvénnyel is kezdenie kell valamit a kormánynak, mielőtt kiszabadulnak a felzárkóztatási forrásaink, hiszen a Bizottság már kötelezettségszegési eljárást is kezdeményezett amiatt Magyarország ellen, és megegyezés nélkül valószínűleg az Európai Bíróságra viszi az ügyet.«

Tanulság: ne higgy a baloldalnak, mindig hazudnak! Igenis politikai okokból, főként a gyermekvédelmi törvény és az LMBTQ-lobbi miatt tartják vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat! A többi csak mese habbal!”

Nyitókép: Képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. november 30. 16:29
Danika,a magyar pártállam nem EU-konform. Ennyi.
kovtib
2022. november 30. 14:06
Tanulság: ne higgy Deák D-nak. "Igenis politikai okokból, főként a gyermekvédelmi törvény és az LMBTQ-lobbi miatt tartják vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat! A többi csak mese habbal!” Főként? Ez miből következik? Ha nem hazudnál, illetve nem akarnál propagandát kifejteni lehet, hogy hiteles lennél. Így nem.
Pelso j.
2022. november 30. 14:03
Dani, ez most egy szép öngól. Egyébként, már nincs mit (félre)magyaráznotok, a lepel rég lehullt.
dakotasámán
2022. november 30. 13:31
"Igenis politikai okokból, főként a gyermekvédelmi törvény és az LMBTQ-lobbi miatt tartják vissza a Magyarországnak járó uniós forrásokat!" hát ja. van annak valami kereszténydemokratás bája, amikor a pávatáncot bevallottan vállaló genya fővezér segglakója a hazug propaganda szöveget szajkózza dühödten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!