Ezek a magyar állampolgárok önként adták az adományokat a Mindenki Magyarországa részére

2022. november 22. 13:28

Tették ezt azért, hogy Magyarországon megvalósulhasson a politikai kultúraváltás.

2022. november 22. 13:28
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Fritz Tamás, az Alapjogkért Központ »kutatási tanácsadója« (sic!) szerint nem maradhat következmények nélkül, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom magyar és amerikai magyar állampolgároktól fogadott el adományokat. Bízunk benne, hogy nem is marad és idővel elérjük azokat a célokat, amiket kitűztünk magunk elé.

Tisztelt Fritz Tamás!

Ezek a magyar állampolgárok önként adták az adományokat a Mindenki Magyarországa részére, mint azt Ön is tudja. Tették ezt azért, hogy Magyarországon megvalósulhasson a politikai kultúraváltás és hazánk ismét elindulhasson egy tisztességes úton, a jogállamiság és a valódi demokrácia irányába, amit az Orbán-kormányok az elmúlt 12 évben leépítettek. Ezzel szemben Önök az Alapjogokért Központnál az elmúlt közel egy évtizedben több tízmilliárd forint KÖZPÉNZT költöttek el, ki tudja milyen célra – persze tudjuk, hogy minek és kinek az érdekében...

A Fideszhez köthető álcivil szervezetek, alapítványok és fantomközpontok a magyar emberek adóforintjain élősködnek és egy hazug, korrupt rendszer fenntartását szolgálják. Nemzetellenes bűneik nem maradhatnak következmények nélkül.

TISZTESSÉG, JÖVŐ, REMÉNY!”

 

A baloldali pártok azt állítják, nem vették észre, hogy betoltak a kampányba közel kétmilliárd forintnyi amerikai pénzt

„Az ellenzéki pártok mind azt állítják, Márki-Zay Péter nem tájékoztatta őket az Egyesült Államokból érkező támogatásról a kampányban" - adta hírül keddi cikkében a 24.hu. A lapnak Márki-Zay azt nyilatkozta, hogy a végső, 1,8 milliárd forintos összeg számára is „kellemes meglepetés" volt. A hódmezővásárhelyi politikus ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a költéseket a hat párttal egyeztették.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sün Balázs
2022. november 24. 11:35
Polgármester úr! Az tény, hogy a nagy-összegű támogatás egy amerikai szervezet, az Actoin for Demokracy számlájáról érkezett az MMM számlájára. Tehát ez az adomány nem közvetlenül magánszemélyek által nyújtott támogatás, jogi szempontból annak semmiképpen nem tekinthető.
vicomt
2022. november 23. 13:07
Soros-kutya!!!
FreeEurope
2022. november 23. 09:33
Tisztelt bíróság, én a vallomásomban a színtiszta igazat mondtam. Minek ide több bizonyíték?!
LancelotDuLac
2022. november 23. 08:21
MZP jól bebetonozta (örökre) Orbán hatalmát a rohadt lepcses pofájával, ahogy azt a kampányban is tette, akárki szeretne ezután kormányváltást - rákenik, hogy amerikai pénzből kampányol, sokkal kártékonyabb Az ellenzékre és mindenkire nézve, mint Gyurcsány volt, nem véletlen, hogy az ATV-ben örökösen szerepel ez a züllesztő, krónikusan hazudozó tények nélkül rágalmazó,kretén, mert ez jó Németh Sanyiéknak, meg a fidesznek, ahogy a kampány idején is volt, az Isten se mossa már le róluk, hogy nem amerikai pénzzel kampányolnak, Legyen az bárki. Mellesleg abból vette meg MZP az előválasztást is. Még a tanárokat is képes volt bemocskolni, hogy abból a pénzből támogatta őket. aljas,korrupt szemétember! Köszönjétek meg neki ellenzék!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!