„A cigány Bokros”

2022. október 28. 11:05

A korábban Gyurcsány-párti, jelenleg momentumos Szarvas Koppány Bendegúz ismét nagyot ment.

2022. október 28. 11:05
null
Pilhál Tamás
Magyar Nemzet

„A korábban Gyurcsány-párti, jelenleg momentumos Szarvas Koppány Bendegúz ismét nagyot ment. (Folyton nagyot megy. Nem oly rég lámpavasat ígért a fideszeseknek.) A közismert gondolkodó most a következőket írta Facebook-oldalára: „Rishi Sunak miniszterelnöksége nekem úgy tűnik, mintha egy cigány Bokros Lajos–Lázár János kombináció kapná Bajnai Gordon 2009-es szerepét.” Ízlelgessük csak: a brit miniszterelnök mint cigány Bokros. Zseniális. Vagy inkább: hajmeresztő.

Szarvas fajkutató fölfedezéséből következően tehát az indiaiak – az indiai származású Rishi Sunakhoz hasonlóan – valójában mind cigányok, s a tétel feltehetőleg megfordítva is áll: minden cigány in­diai.

Hiszen a cigányok India északi részéről érkeztek Európába a XIII–XV. században, s mindez – szarvasi logikával – mi mást is jelenthetne, mint hogy ők indiaiak. Bele sem merek gondolni: ha Európa felé jövet a cigányok esetleg érintették Kínát, akkor varázsütésre kínaiakká is váltak – a kínaiak pedig abban a szent pillanatban cigányok, illetve in­diaiak lettek. Csodálatos dolgok ezek, főleg ha olyan pallérozott elmék igazítanak minket útba, mint Szarvas Koppány Bendegúz.

„Cigány Bokros Lajos"-hoz hasonlítja az új brit miniszterelnököt Szarvas Koppány Bendegúz

Ismert, hogy hétfőn az indiai származású egykori pénzügyminiszter, Rishi Sunak vette át a múlt héten lemondott Liz Truss posztját. A hírre reagált Szarvas Koppány Bendegúz, exgyurcsányista, jelenleg a Momentumban politizáló politikus.

Most már csak annyi lenne a feladat, s az sem kevés, hogy Szarvast elküldjük-belökjük egy tetszőleges roma önkormányzati ülésre, ugyan fejtse már ki ott is legfrissebb kutatási eredményeit a témában. Ismertesse csak az egybegyűltekkel, hogy ők voltaképpen indiaiak, ilyeténképpen nem is a roma, hanem az indiai kisebbségi önkormányzat tagjai. Azt hiszem, sikere lenne a Koppánynak. Azért javaslom, vigyen magával seprűt és kislapátot, hogy a szeánsz végén legyen mivel őt összeszedegetni.”

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
eredmeny
2022. október 30. 14:44
Nos az Egyenlő Bánásmód Hatóságot, meg az újságírók különböző szervezeteit sem zavarja amit Szarvas Koppány Bendegúz a Mandineren leírt.
Namond
2022. október 29. 10:31
Nem Szarvas Koppány Bendegúz ment nagyot, hanem ismét, az általa tolt rasszista nácizmus.
redhaven
2022. október 28. 18:24
Kicsi Koppánka olyan képet vág,mint aki most csűrte le a nagyi békebeli túrógombócát.
Biedermann
2022. október 28. 16:13
A Momentum azonnal rúgja ki Sz.K.Bendeguzt,mert teljesen lejáratja a fiatalok pártját,ők ugyanis erőszakmentesek,józanok,puhák és nőiesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!