Kedves Tanár, aki ma felhasználtad a gyerekeket!

2022. október 06. 19:49

Ha Te használod őt, ő is fog Téged a saját érdekében. Tekintélyednek vége!

2022. október 06. 19:49
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Kedves Tanár, aki ma felhasználtad a gyerekeket! Lekötelezted magad, próbáld majd fegyelmezni, feleltetni a ma veled tüntető diákodat! Azt fogja mondani: Kiálltam melletted, írd be az ötöst. Jó helyzet lesz, nem? Ha Te használod őt, ő is fog Téged a saját érdekében. Tekintélyednek vége!”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 223 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. október 07. 20:59
Az oktatást MOST tették tönkre azok a tanárok, akik bevonták a gyerekeket az akciókba.
masikhozzaszolo
2022. október 07. 16:44
A katolikusoknál van olyan, hogy kézfogás. Felhívást tennék közzé: Minden elégedetlen menjen a munkahelyére, üljön a sofőr az autóra a szemétszállító a kukásautóba, a tanár az osztályba, tanáriba, a köztisztviselő a hivatalba, az orvos a rendelőbe, a gazda a lucernásba, a beteg az ágyába, stb. És ez egyik kezével fogja meg a másik kezét (ha van) tiltakozásul, hogy ő elégedetlen. Találjon ki valamit, hogy miért.
tapir32
2022. október 07. 16:42
A tanárok ma nyitott kapukat döngetnek https://mandiner.hu/cikk/20221007_talaber_krisztian_belfold_velemeny_pedagogussztrajk
machet
2022. október 07. 16:26
Mindegy, minden komcsi figura alapja hogy bebújnak valamilyen megtéveszthető, sajnálandó csoport vagy téma mögé.Ez esetben a tanuló ifjúság a takaró.Máskor a klíma ,a fényes jövő stb.Komcsi trükkök százai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!