Művészet nélkül az élet nagyjából annyit ér, mint ezek

2022. október 15. 16:34

Egy rakás szart.

2022. október 15. 16:34
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Paradicsomszószt öntött Van Gogh Napraforgók című festményére két korunk hőse. Úgy kell hívni őket polkorrektül, hogy „aktivisták”, valójában csak agyhalott, felesleges, pofán vágandó picsák. 

Az egyik ezt kiabálta: »Mi ér többet? Művészet vagy élet?«

Ennek így semmi értelme, persze, ez így csak két ilyen agyhalott picsának juthat eszébe. Amúgy, művészet nélkül az élet nagyjából annyit ér, mint ezek. Egy rakás szart. 

Pótkérdés: Vajon mi köze van Van Goghnak a környezetvédelemhez? Istenem, de szép lesz az élet ezek nélkül. Mert vagy ezek nélkül lesz élet, vagy sehogy...”

Kapcsolódó:

Paradicsomlevessel rongálták meg Van Gogh festményét környezetvédő aktivisták Londonban (videó)
Az elkövetőket helyszínre érkező rendőrök letartóztatták.
Bővebben...

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béka88
2022. október 16. 16:01
Sztem csak jól állba kellett volna baszni mindkettőt ! Majd amikor törött állal fekszenek , rászarni az arcukra . Ez éppen elég lecke lenne ennek a ( de)generációnak .
Jacques Foche
2022. október 16. 02:08
Ha ezeket nem büntetik meg példásan, a következő idióta még messzebb megy a provokálásban.
Kickbox
2022. október 16. 01:27
Bayer, Te az újságírás szégyene vagy, te csak itt a Mandíneren lehetsz nagy legény. Butaság és a fanatizmus keveréke vagy. De itt sok követőre találhatsz.
foldizs
2022. október 15. 22:16
Zsolti, az összevissza hazudozás csak neked művészet, másnak nem az. Így hát művész sem vagy, csak egy alkoholista trágár idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!