A malterhordó sihedernek akarja mutatni, hogy ő mekkora csávó

2022. október 09. 10:28

És akkor köp. Messzire. Messzebbre, mint ti.

2022. október 09. 10:28
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„9. Szerintem meg az utcaseprő akkor is seperjen, ha pár jó érzésű ember rendben tartja a háza előtti járdát. Az orvos akkor is gyógyítson, ha a szomszéd Rozi néni teljesen biztos abban, hogy a szemhályogot Neogranormonnal kell gyógyítani. (Ne próbálják meg!)

10. Bárki mondhatja azt, hogy ő nem akar politikust látni a tüntetéseken. Van szórakozóhely, ahova látszatra cigányembert se engednek be. A fent említett ügyek az oktatástól az adóig nemcsak a maiak, hanem a nemzet távlatos ügyei is. Aki ebből a küzdelemből kizárja a nemzet megválasztott politikusait, az ezzel csökkenti a lehetőséget, hogy a haza  sikeresen vívja meg küzdelmét.

11. A képviselőknek el kell végezni munkájukat. Akkor is, ha ez valakinek tetszik, akkor is, ha valakinek nem.

12. A nép megválasztott képviselői tehát legyenek ott mindenhol. Higgyék el, több felhatalmazásuk van a nemzet ügyének képviseletére, mint majdnem bárkinek.

13. Tudom, vannak idegesítő politikusok. Sokak szemében én is az vagyok. Tudom, vannak idegesítő pártok. Tudom, sokak szemében a DK is az. Csináljanak jobbat! De mert ha nem szeretik, mi több, alkalmatlannak tartják őket, hovatovább ha egyesek a jelenlegi undorító rendszer rejtett kollaboránsát fedezik is fel bennük, mindez nem ok a parlamentarizmus maradékát szellemesnek hitt, de leginkább csak magamutogató szövegekkel naponta rombolni. Lehet velünk szembe jönni. Jönnek is. Régóta. Mi ettől még csendesen vesszük a levegőt, majd kifújjuk.

14. Megmondó médiacukik szellemesnek tűnő szövegeket szoktak írni, hogy hova menjenek, ne menjenek a képviselők, mire alkalmasak meg nem, ők már egyébként is  régen megmondták, egyébként is bunkó minden politikus, csak a pénzért, egymás zsebében, régen lezsírozták, egyik miatt van a másik és fordítva, menjenek a rákba. Avaremberek, lehullottak, csak össze kellene gereblyézni őket, mert csak takarják a mocskot, tűzgyújtási tilalom ellenére máglyára mindet, mert tavasz velük soha nem lesz. Mondják a magukét, szellemesen, leginkább egymásnak játsszák, “én mondtam oda a legjobban ennek a sok hülyének” szerepet. Megveregetik utána egymás hátát, idéznek önmaguk régi szövegeiből.

15. Túl a reggeli munkakezdésen. Lassan összeállt a brigád. Ki-ki teszi a dolgát. Felbuzdulva a reggeli feles (na jó, kettő feles) bátorságától, az egyik fiatal kőműves odafüttyent a szemközti járdán iparkodó csinos nőnek. De ez csak a látszat. Nem a nőnek füttyentett. Tudja, semmi esélye nem lenne. A malterhordó sihedernek akarja mutatni, hogy ő mekkora csávó. Egyébként 172 centiméter, de a fogával tudja lepattintani a borsodi világos kupakját. És akkor köp. Messzire. Messzebbre, mint ti. És talán örökre itt maradnak velünk.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. október 11. 12:45
Látom a kertészkedésben is járatlan vagy. Az avart nem gereblyézzük össze, hanem a virágágyásban hagyjuk hadd komposztálódjon. Nem a mocskot takarják, hanem a növényeket befedik, betakargatják, amelyek elteszik magukat télire. Ha nem lenne tűzgyújtási tilalom, akkor is tilos az avarégetés. Még azzal sem vagy tisztában, hogy mennyibe kerül egy kert levélkomposztálása. Pont a vastagon komposztált kertben jön el a bőséges és termékeny tavasz. Ne hozz fel olyan példát, amihez kicsit sem konyítasz! "Avaremberek, lehullottak, csak össze kellene gereblyézni őket, mert csak takarják a mocskot, tűzgyújtási tilalom ellenére máglyára mindet, mert tavasz velük soha nem lesz."
Kamcsatka5
2022. október 10. 16:06
csótány! te egy elfuserált belga utánzat vagy, még a temető árkába se engednek !
Kamcsatka5
2022. október 10. 16:05
csótány! te egy elfuserált belga utánzat vagy, még a temető árkába se engednek !
csjanos
2022. október 10. 11:56
...ripacs..most már mindent kiírtál magadbol...holnapra nem maradt semmi...tehát inni igyál de NE ÍRJÁL...pfuj
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!