Nyílt levelet írt nekem az egykori osztályfőnököm

2022. október 15. 12:32

Bármikor rám írhatott volna Facebookon, csakhogy onnan évekkel ezelőtt sajnos letiltott.

2022. október 15. 12:32
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Nyílt levelet írt nekem az egykori osztályfőnököm. Ha a tüntetések témájáról szeretett volna beszélni velem, bármikor rám írhatott volna Facebookon, csakhogy onnan politikai nézetkülönbségeink miatt évekkel ezelőtt sajnos letiltott.

De nézzük a lényeget: mindenki egyetért, hogy a pedagógusok magasabb fizetést érdemelnek. Ezért is örülök – remélem volt osztályfőnökömmel együtt – a kormány eheti bejelentésének, ami soha nem látott béremelést jelent a pedagógusoknak. Jövőre csaknem 21, majd 25, 2025-ben pedig 29-30 százalékos lehet a béremelés, ha létrejön a megállapodás az Európai Bizottsággal.

Ezért is annyira dühítő, hogy az a baloldal, aki itthon tüntetéseket szervez, Brüsszelben minden eszközével hátráltatja azt, hogy Magyarország megkaphassa a neki járó pénzt.

Ezért is annyira dühítő, hogy a hazai és nemzetközi baloldal még mindig vehemensen támogatja azokat az elhibázott szankciókat, amelyek a háború végét nem hozták el, de letérdeltették Európa gazdaságát, és inflációs válsághoz vezettek.

Ezért is annyira dühítő, hogy pont az a baloldal szervez tüntetéseket, amely a válságot okozó szankciókat a kezdetektől fogva a mai napig támogatja. Ha nincsenek a gazdasági helyzetünket súlyosan megnehezítő szankciók, a tanárok bérét már lehetett is volna növelni.

És annyira dühitő, hogy a tanárok helyzetét a baloldali pártok azonnali politikai haszonszerzésre, a baloldali aktivisták (noÁr) pedig azonnali anyagi haszonszerzésre akarják használni. Méltatlan.

És ezt a helyzetet a magyarok át is látták, ezért voltak tegnap sokkal kevesebben a baloldali tüntetésen, mint amire a szervezők számítottak.”

Nyitóképen egy korábbi pedagógussztrájk. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 370 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belakiss
2022. október 17. 13:11
Téged minden normális ember letiltott volna. Deák Dani - seggnyalókirály.
kommentelőember
2022. október 17. 08:05
Nem igazán. Egyedül szeretek ott lenni, ellentétben önnel, aki ide ereszti végtermékeit, látom nagy mennyiségben.
tapir32
2022. október 16. 21:36
A magyar demokráciát és jogállamot Gyurcsánytól, Dobrevtől és a DK- tól kell megvédeni. A DK egy kis, radikális, anarchizmusra hajló, a demokráciát és a jogállamot elutasító szélsőséges tömörülés. Szociális demagógiát hirdet (baloldali típusú jelszavak hangoztatása párhuzamosan a szélsőségesen jobboldali tevékenységgel). Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön az elnyomott áldozat szerepében tetszeleg. Ugyanakkor, felelőtlenül terjeszti demagógiáját. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3
hoci74
2022. október 16. 21:15
A bolgár céda utcára hív mindenkit,a lényeg a zavargás. Az amerikai helytartó kiadta az ukászt.... Hónapok óta ezt károgom. Úgy is lett....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!