Szélsőbalos indulóra tüntettek

2022. október 07. 10:29

A baloldal gyerekkatonákkal vívta szerdán a harcát, ami nagyon nincs rendben.

2022. október 07. 10:29
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Szerda este tüntetés volt, amolyan balos, liberális, ellenzéki, megjelent a balliberális tüntetők és véleményvezérek színe-java, a dzsembori pont olyan volt, mint a többi, mint a rabszolgatörvénynek gúnyolt túlóratörvény elleni tiltakozás vagy a kata módosítása utáni demonstrációk.

Megindult nagy dühösen, mérgesen az ellenzéki pártok és az ellenzéki sajtó által felhergelt budapesti baloldali értelmiség (és értelmetlenség), vadul káromkodva, trágár dalokat, szólamokat kántálva, még trágárabb táblákat feltartva, olyanokat, amelyeket egy ilyen nagy múltú, konzervatív lap nyomdafestéke nem is bírna el, úgyhogy nem is idézném egyiket sem, hűséges és kitartó olvasóink egészen biztosan el tudják képzelni, miket mondtak és írtak a belpesti tüntetők.

A különböző elsődleges és másodlagos nemi szerveket meg a legősibb foglalkozást emlegető baloldaliak persze az ellenzéki pártok és lakájsajtójuk szerint amúgy vonzó és megnyerő módon káromkodnak, bájosan, kedvesen, menőn, nekik szabad, nekik jól állnak a minősíthetetlen szavak. Nem úgy, mint egyes jobboldali közszereplőknek, akiket ha elkap az indulat, azonnal poszt- és kriptokommunisták tucatja, sőt százai kapnak agyvérzést, majd adják vissza felháborodva az állami kitüntetéseiket.

A fene sem érti őket, de úgy tűnik, Kövér Lászlót, Pintér Sándort, Orbán Viktort vagy úgy en bloc a teljes jobboldali szavazóbázist bárhogy, akárhogy lehet gyalázni, mocskolni, gúnyolni, az valami roppant hősies és bátor dolog, ha viszont egy közírót, mondjuk Bayer Zsoltot kapja rajta a művelt liberális értelmiség, hogy megszaladt picit a tolla, akkor a művelt és finnyás liberális értelmiség azonnal kimossa, kiöblíti a száját, felveszi a legelegánsabb ruháját, megfésülködik, megigazítja a szemüvegét meg a szép fehér selyemkesztyűjét, majd kissé sápadtan, az izgalomtól rekedt hangon kikéri magának az útszéli és alpári hangnemet.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zenitaph
2022. október 08. 17:33
Bence nagyon megy a ballib elcelodes, esetleg a pedagogusproblemarol van valami mondanivalod? Mert abalis politikusokra a kutya nem kíváncsi de az engem is érdekelne hogy ki fogja tanítani a gyerekeimet ha a fidesznek annyi a mondanivaloja az oktatas minden problemajara hogy Gyurcsány
zenitaph
2022. október 08. 17:30
Jaj mindig szegeny fideszes udvari írókat kell sajnalgatni a 4. kétharmad utan is nekik semmit sem lehet a balosoknak meg a mindent is. eszem az Apati erzekeny szivecskejet. A bayerzsoltinak időnként megszalad a tolla.. hat bizony. Időnként meg frocskg belole a mrgelhetesi gyűlölet
Trombitás Keresztély
2022. október 08. 12:46
Bencikének ma sem jutott bráner a cicanadrág hátsó hasadékába, így írt gyorsan egy mocskosszájú Bayer-t mosdató firkálmányt.
Innogreen23
2022. október 08. 12:27
Azt a bunkó paraszt pedagógust, aki a tanítványait elcitálta egy ilyen fos orderáré megmozdulásra, amúgy a daját érdekében, azonnal ki kell rúgni és a hivatásának gyakorlásától el kell tiltani örökre. Az ilyen bunker az nem tanár. Tessék szíves tanítási idő után tüntetgetni, vagy ha ez nem nyerő, akkor heti nyolcvan órában vagont rakni. Az qwa jól fizet. A mai pedagógusok túlnyomó többsége ( tisztelet a kivételnek) egy rakat életképtelen degenerált idióta. A tévedések elkerülése végett nem értelmiségi, csak a tanító, tanárképzőbe vették fel. Minden mindegy, csak dolgozni ne keljen jeligére. Menjenek Németországba tüntetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!