Elfáradtam a népművelésben kicsit

2022. október 17. 18:01

Egy éve nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékű a sötétség.

2022. október 17. 18:01
null
Antsi
Facebook

„Elfáradtam a népművelésben kicsit. Súlyos megállapításaim vannak a társadalom műveletlenségének fokáról, és az abból ok-okozati alapon származó tüneteket illetően. Egy éve nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékű a sötétség. Arcon csapott a valóság egy év alatt.

Ezért lehet itt hergelni tömegeket. Az iróniát pedig nem érti egy magas százalék. Mit mondjak? Elkeserítő…De én ettől nem fogom rosszul érezni magam. Ha valakiben nincs igény bizonyos dolgok ismeretére, azon én nem tudok, és nem is feladatom segíteni. Segíteni csak annak lehet, aki akarja azt.”

 Nyitókép: Facebook-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
palicsi
2022. október 20. 18:06
Valamiért azt vélelmezem, hogy nem a gyerekeket akartad "népművelni"! Akkor itt van neked az eftársad, Szarvas Koppány Bendegúz: "Mondjuk ki az igazságot: szándékosan züllesztették le az oktatást!" Na, látod, itt az eredménye a liberális oktatásnak, meg a "bolonyai rendszernek"!
Kivűlálló
2022. október 19. 09:40
ANTSI (????): "Egy éve nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékű a sötétség." Hát... picinyem, ha esetleg megpróbálnád kihúzni a fejed a balliberális csőcselék seggéből, akkor "megláthatnád a fényt az alagút végén"! A hajadat meg festesd be sötétre, mert így csak 1 "szőke nő" leszel a vicclapok hasábjairól! :D Nem ártana valami értelmes emberre jellemző nevet is felvenned...!
istvanpeter
2022. október 18. 14:04
Magadat műveld te ki kis bunkócina!
edico
2022. október 18. 11:27
Hány éves vagy kislány? Anyukád hol van?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!