A III. kerületben újra beindult a mocskolódó gépezet

2022. szeptember 03. 12:36

Pedig ahogy Ferenc pápa mondja: a több hatalom több szolgálatot jelent.

2022. szeptember 03. 12:36
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Vasárnap időközi választás lesz a III. kerületben és újra beindult a gépezet, a módszer pedig a szokásos: rongálás, mocskolódás. Lassan Magyarországon naivitás lesz azt gondolni, hogy egy választási kampány az érvekről, a tervekről, a programokról, sőt magukról az emberekről fog szólni. Helyette van propaganda, anyázás, lejáratás és a végén akkora lesz a zaj, hogy az emberek, akiknek dönteniük kellene, hogy milyen irányba menjen tovább a kerület, a város, az ország, már semmit nem akarnak csak szabadulni ettől az aljasságtól, amit ma itthon politikának gondolunk.

Pedig a politikának az uralkodás helyett a szolgálatról kell szólnia. Ahogy Ferenc pápa mondja: több hatalom, több szolgálatot jelent. Hisz az emberek hétköznapi problémáinak a megoldása az, amiért politizálni érdemes! Ezért is ajánlom Kappeller Zsuzsannát, hiszem, hogy méltón szolgálná az óbudaiakat.”

 Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristály
2022. szeptember 05. 07:29
Rinya megint ide nyögtél valamit mint kommonista ateista. A Jó Isten lebaszhatna egy frászt érte neked hogy kihulljon a fogad.
asiati
2022. szeptember 04. 17:21
Hála neked,és barátaid szakértelmének télen megfagytok,térdig jártok majd a szemétben és a tömegközlekedés bicajra korlátozódik.Sztrájkolhattok majd többet,a tömegben majd melegebb lesz,bár abból már most is túlkínálat van nálatok.Feri főnököd az országot,te a fővárost süllyesztenéd el.Remélem felébred a lakosság,és talál majd tökös utódot.
Hill
2022. szeptember 04. 13:28
Hát, ahogy Budapest a szar habos szintjére süllyedt, kedves pojáca, sokan elkedvetlenedtek tőled. Emlékszel az ígéreteidre? Nulla fasz vagy. Rakás sunyi gyurcsányi szar. Lehet, hogy Tarlós sem volt jó, bár nem tudom , mért mondják, tudod nála fejlődött Budapest. Érzékelhetően. Aztán jöttél te, a nagy kibaszott hülye. Mint a barom Demszky... Attól is okádni kellett. Szóval nem baj, ha szépen elkerülnek tőletek kerületek, te gyökér. Egyetlen kerület van, ahol balos politikus van és semmi gond nincs vele az a 13. Tudod, ez azért van, mert az az ember tényleg a lakosokért van. Te hülye fasz
Pietrosz 3.1
2022. szeptember 04. 11:17
Érdekes én mindenhol olyan plakátokan látok,hogy "infláció=Fidesz,rezsiáremelés= Fidesz stb." Ez valószínűleg a béke és szeretet jelképe náluk.Amit láttam még,hogy egyes plakátokat átragasztották "biztonság=Fidesz" matricával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!