Csodáltam Máriát a Teremtőtől kapott erejéért

2022. szeptember 14. 19:58

Ép emberként élte túl, hogy 200 napig azzal a tudattal ült a börtönben hogy bármikor kivégezhetik.

2022. szeptember 14. 19:58
null
L. Simon László
Facebook

„Négy évig együtt dolgozhattam vele a Parlamentben. Sokszor beszélgettünk, pontosabban inkább hallgattam őt. Csodáltam a Teremtőtől kapott erejéért: ép emberként élte túl a kommunizmus ellene elkövetett bűneit – a halálos ítéletet (200 napig azzal a tudattal ült a börtönben, hogy bármikor kivégezhetik), majd az ítélet életfogytiglanra való módosítását, valamint a 13 év börtönt. Sziklaszilárd jellem volt, bárcsak nekem lenne akkora erőm és hitem, mint amekkorával ő rendelkezett. Isten nyugosztalja az ‘56-os forradalmárt, a hőst, az egykori országgyűlési képviselőt, Wittner Máriát!”

Nyitókép: L. Simon László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. szeptember 15. 09:38
Milyen teremtő - te féreg?!
TésT
2022. szeptember 14. 20:36
Szomorú, hogy a vérbírái szinte túl élték.
Nehidd El
2022. szeptember 14. 20:23
A nemzet salakja egyik felének mocskolódása, a másik felének mély hallgatása pontosan megmutatja, hogy milyen nagyságot veszítettünk. Isten vele!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!