Orbán régi álma teljesül, Debrecenbe költözik a világ legnagyobb KÍNAI akkumulátorgyára

2022. augusztus 14. 08:40

Az, hogy mi Orbán álma, rég tudjuk: tönkretenni egy országot.

2022. augusztus 14. 08:40
null
Varga Zoltán
Facebook

„Olvasom, Orbán régi álma teljesül, mikor Debrecenbe költözik a világ legnagyobb KÍNAI akkumulátorgyára.

Az, hogy mi Orbán álma, rég tudjuk: tönkretenni egy országot, annak népét, széthordani apáink örökségét, felélni gyermekeink jövőjét, a romokon pedig kialakítani az új bokacsattogtatós, uram-bátyámos politikai-gazdasági elitet, amely elit – már amennyiben elitnek tekinthető – persze leginkább a saját családját, haverjait, és házpénztárosait jelentik.

A kérdés viszont az, tényleg az-e a vágyunk, nekünk debrecenieknek, hogy a környezetvédelemnek fittyet hányó, azzal a legkevésbé sem törődő, a világ egyik legszennyezőbb, robbanásveszélyes, rákkeltő anyagok tonnáit szállító, raktározó, szinte csak azokkal dolgozó, és ezekből szintén tonnaszám veszélyes hulladékot termelő ázsiai multit – lásd pl. Samsung gyár Gödön – telepítsen az Orbán-kurzus Debrecenbe, lebetonozva városunk legjobb földjeit, elszivattyúzva, beszennyezve az amúgy is kevés ivóvizünket.

Kötve hiszem!”

Nyitókép: Varga Zoltán Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 307 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csányi Gyuri
2022. augusztus 15. 11:28
De az elektromos autó meg kéne! Mi?
Vakfolt
2022. augusztus 15. 08:20
Baromarcnak nem tűnik fel, hogy kb minden elektromossá válik körülöttünk, és mindenbe aksi kell?
BlancoAgilon38
2022. augusztus 15. 07:36
Ismertem egy Varga Zolit, Isten nyugosztalja! Ő volt valaki. Te ki vagy?
Agybeteg Fideszes2
2022. augusztus 15. 05:23
Édekes, amjkor az MSZP-SZDSZ koalició Kecskemétre hozta a Mercedes gyárat a balosok közül senkisem reklamált, hogy pár hektár termőföldet lebetonoznak. Senki nem mondta hogy az autógyártás melléktermékei terhelik a környezetet. Ellenkezőleg.... tapsoltak örömükben. Most miért nem teszik ugyan ezt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!