A nemzet szobalánya, Orbán, Tiborcz – ezek jutottak eszébe Tóta W. Árpádnak Novák Katalin beszédéről

2022. augusztus 22. 17:14

A baloldali megmondóember úgy véli, „a hiedelem ellenére nem szeretnek minket annyira a nyugati népek”.

2022. augusztus 22. 17:14
null

Tóta W. Árpád, Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait Novák Katalin augusztus 20- ai beszédével kapcsolatban. 

Azt mondja tegnap a nemzet szobalánya, hogy »együttműködésünk előfeltétele, hogy ne zsaroljanak bennünket,

se a minket megillető pénzzel, se a magyarok által elutasított ideológiákkal«” – kezdte a gyalázkodást Tóta W.

Majd hozzátette: „Amikor az ember bemegy a bankba hitelért – és nem tartozik az Orbán-családhoz –, akkor a bank különféle feltételeket támaszt. Ugyanis vigyáznia kell a pénzre, hiszen azt másoktól vette kölcsön. Hitelképességet vizsgál, ellenőrzi, hogy arra költöm-e, amire felvettem, és óriási hisztit csap, ha megpróbálom átverni”.

Kifejtette: „Európa részéről az az elvárás, hogy ugyan rakjunk már össze egy olyan rendszert, ahol legalább valamicske kockázattal jár, ha a segélyként utalt uniós pénzből politikuscsemeték és barátaik vesznek kastélyokat, jachtot, rolexet, miegyebet”.

A baloldali megmondóember úgy véli, hogy

hogy direkte adakozzanak Hatvanpusztára meg Marbellára”. Tóta W. szerint „ezért várják el, hogy ne diktatúrát üzemeltessünk, mert abban a diktátor természetesen nem elszámoltatható”.

Nyitókép: Blogstar.hu

 

Összesen 139 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2022. augusztus 24. 12:24
Demagóg. A demagóg a tények hamis színben való feltüntetésével, az emberek érzelmeinek, indulatainak felkeltésével, hízelgéssel, túlzásokkal és szándékos elhallgatásokkal, össze nem hasonlítható dolgok összehasonlításával, hamis oksági kapcsolatokkal, tetszetős részigazságokkal, hazugságokkal mások véleményét manipuláló ember.
Tobit
2022. augusztus 24. 09:01
Javítás: Tóta és nem Tóra.
Tobit
2022. augusztus 24. 08:59
Tóra W Árpád és Bartus László. Nem értem miért szemlézi ennek a két gazember hazaárulónak írásait a Mandiner. Hergelés,lázítás, hazugság, gyűlölet és semmi új. A fenének sem kellenek. Van belőlük elég a jelenleg még Magyarországon tevékenykedő, hazainak mondott balliberális sajtó termékekben.
Katicza
2022. augusztus 23. 19:28
Ez a totawé nevű sátánista fehérjehalmaz az ország söpredéke, köpete. Egy utolsó aljas, velejéig romlott moslékfelszopó libernyák médiageci. A moslékok cseléde, csicskája. Ezt még idézni is vétek, nemhogy teret adni neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!