A NER-giccsparádé az idén csak rákészült, de elmaradt

2022. augusztus 20. 21:55

Lehet, hogy az Égiek tavaly besokalltak a sok îzléstelen borzalom láttán.

2022. augusztus 20. 21:55
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„A NER-giccsparádé az idén csak rákészült, de elmaradt, akárcsak a Szent Jobb körmenet a Bazilikában. Lehet, hogy az Égiek tavaly besokalltak a sok îzléstelen borzalom láttán. Ez a szent korona imitáció sem semmi, de azért a pálmát a C-3PO-ra hajazó aranyba öltöztetett Szent István mikulás vitte el. Szépség és igényesség helyett szürreális parádé született. Szerintem a furmányos Égieknek annyira megfeküdte a gyomrát a jó ízlést sértő eklektikus pomádé, hogy az idén inkább időben bekapcsolták a vihargépeket.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2022. augusztus 22. 08:21
A sok izléstelen borzalom? Miről beszél ez a szörnyeteg?
Hill
2022. augusztus 22. 02:22
Ez nem ner giccsparádé te,, akinek tán még 8biten mozgolódik némi agysejted, hanem a minden évben ilyenkor lenni szokott Államalapítási ünnepsorozat, melynek a fő része a tüzijáték, ami nem neked készül, mivel nektek semmi nem jó. Készül például a gyerekeknek, akik nagyon boldogan és tátott szájjal nézik. Tudod, te is szoktál tátott szájjal fókuszálni valami krinolinra, biztos happy leszel tőle, főleg, ha pénz üti a markodat. Egyébként a ti időtökben ezt hify hívták, kommunista durrogtatás?
Robertoo
2022. augusztus 21. 22:42
Giccsparádé? ......... Tükörbe néztél már?
Stivi
2022. augusztus 21. 22:24
Mikor dugtak meg utoljára, büdös rusnyaság? Szólhatnál már valakinek, hogy tegyen kicsit rendbe - már ha akad vállalkozó - hogy történjen már valami használható is szegényes, zaklatott életedben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!