„Homályos bölcső”

2022. augusztus 03. 16:00

A Pride kiváló terep, nemi identitászavarban szenvedő balekok mögé bújva lehet provokálni a világot.

2022. augusztus 03. 16:00
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Illetékes helyen jó ideje kiadták a jelszót a világ felforgatására. Ennek megfelelően minden hájjal megkent, dörzsölt anarchisták kavarnak köröttünk.

A melegfront kiváló terep, nemi identitászavarban és feltűnési viszketegségben szenvedő balekok háta mögé bújva lehet provokálni a világot – persze szigorúan a demokrácia és az emberi jogok kiszélesítése érdekében. Iskolapélda erre a La Repubblica olasz napilapnak minap interjút adó Dombos Tamás panaszáradata. A Háttér Társaság alapítója klasszikus fekáliamixer. Hallgassuk csak! »Magyarország tizenkét éve homályos bölcső azoknak, akik igényt tartanának az LMBTQ-jogaikra – kezdi zavaros fejtegetését, majd oda lyukad ki, hogy Budapest toleráns város, a gondok vidéken vannak, ahol az állampolgárokat átitatja az állami propaganda; a média a Fidesz szolgálatában áll.« Ráadásul, teszi hozzá a cipófejű hátteres vezér, a piszok kormány megpróbál párhuzamot vonni a pedofilok és az LMBTQ-közösség között. Megtudjuk azt is, hogy mindeközben a nép 59 százaléka támogatná a melegházasságot. (Gondolom, ez Pulai András Publicus Intézetének mérése.)

»Nem a melegekkel van baj, hanem a háttértársaságokkal!« – írja egy hozzászóló. Egy másik úgy látja: »Ha ezt a belvárosi vízgereblyézőt kitennék egy tanyára, fél éven belül éhen halna. Legföljebb a vadkendert találná meg.«

Én meg arra vagyok kíváncsi, mi lesz a sok jogvédővel, LMBTQ-harcossal, liberális panaszkodóval, ha majd egyszer a kificamodott emberek gyámolításával már nem lehet tovább ügyeskedni. Ha elfogy a kereslet az átlátszó melegdumákra. Ez a Dombos például elmegy dolgozni? Na, ne…”

Nyitókép: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nyugati Ádám
2022. augusztus 08. 15:35
Minden hely karakterét a rendszeresen ott-lévők többsége határozza meg. Ez idővel magával hozza, hogy az ott-lévők többségéhez más, hozzájuk hasonlók csatlakoznak, erősítve ezzel a hely karakterét. Similis simili gaudet. Ugyanakkor a helyhez nem illőt a közvetlen szomszédság, vagy az üzletmenetét féltő tulajdonos tud olyan intézkedéseket hozni, hogy a helyhez nem illő személyt elutálja. A tolerancia szintet a hely jellege és árfekvése határozza meg. Ez így is van rendjén. Minden beavatkozás az emberi természetbe konfliktust, sok esetben súlyos következményekkel járó helyzetet is eredményez. Ilyen konfliktus helyzet a pride, azaz a meleg büszkeség ünnepeltetése, amelyet egy sajátos politikai irányzat az ilyen jellegű megnyilvánulásoktól viszolygók számára is elvárássá emelt. Néha az az érzésem, hogy az LMBTQ+ értékké emelése leképezte a kommunista páttag, vagy inkább pártvezető különös anyagból gyúrtságának Sztálini toposzát.
balbako_
2022. augusztus 03. 21:20
Ez a Háttértársaság főállású buzik gyülekezete?
Lajoss
2022. augusztus 03. 20:17
Látod,Gyurka,ti még az Alaptörvényt is egy ilyen aberrálttal irattátok,nem lehettek homofóbok! :)
Majdmegmondomén
2022. augusztus 03. 18:41
Bizony, aki állandóan mocskolódik és hazudik és mindenféle hiteltelen jelszavak mögé bújik, arra előbb utóbb visszapattannak a szavak. Az ország ennek ellenére még mindig toleráns, még mindig, még mindig... de elérkezik a pont.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!