Horthy szobor a Parlamentben?

2022. augusztus 29. 16:58

Szálasi-szobor is lesz?

2022. augusztus 29. 16:58
null
Sas István
Hírklikk

„Sokan nagyon felháborítónak tartják, hogy a Mi Hazánk szobrot avat Horthy Miklós emlékére a Parlamentben. Pedig nem is az a legnagyobb baj Orbániában, hogy egy újfasiszta párt az egykori kormányzót magasztalja. Ennél ugyanis sokkal nagyobb botrány, hogy a mai kormánypárt és vezetője ugyanezt csinálja. Szálasi szobor is lesz?

Már évekkel ezelőtt megírtam, hogy Orbán Viktor az egyik legnagyobb hazaárulót magasztalja. Szerintem ugyanis Horthy nem hős, hanem ennek pont az ellenkezője. Mivel az ismétlés a tudás anyja, felidézem, amit akkor írtam, ezt talán még a fideszesek is megértik...

Horthyék döntései és balvégzetű tevékenységük megtizedelték az akkori Magyarország lakosságát. A megtizedelést tessék szó szerint érteni, a lakosság egytizede belehalt a kataklizmába. A tatárjárás és a török hódoltság óta nem érte ekkora vérveszteség a nemzetet.”

Nyitókép: MTI | Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. augusztus 30. 22:32
"Szálasi-szobor is lesz?" Azt nem tudom, de Marx és Lenin biztosan nem. Nem engedjük!
Jooee
2022. augusztus 30. 22:23
Idióta hülye gyerek! Te is csak Lenin elvtársat, Sztálin elvtársat és Kádár elvtársat ismerted. A többi az kiesett ugye, mert annyira hülye voltál és vagy! Ja és megismerted Gyurcsány Fleto-t is. Ő gazán nagy formátumú ember az ilyenek számára.
Toronyőr
2022. augusztus 30. 20:54
Voltak évek a Horthy-korban, amikor Szálasi és Rákosi egyszerre volt beutalva a szegedi Csillagba. Ehhez mit szólsz, Sasmadár?
Jooee
2022. augusztus 30. 19:07
Idióta!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!