Pelikán József lett a Meteorológiai Szolgálat új elnöke, elődjét a vihar szabotálása miatt internálták

2022. augusztus 22. 22:41

A vezetőcserét az tette szükségessé, hogy a meteorológiai szolgálat Brüsszel által beépített és Soros által fizetett korábbi elnöke szabotázst követett el.

2022. augusztus 22. 22:41
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„Virág Árpád, a Technológiai és Ipari Minisztérium Kommunikációs Főosztályának vezetője sajtótájékoztatón jelentette be, hogy Palkovics László technológiai és ipari miniszter azonnali hatállyal Pelikán Józsefet, a Vidám Park (az egykori Angol Park), a Narancskutató Intézet és a Fedett Uszoda volt igazgatóját az Országos Meteorológiai Szolgálat elnökének nevezte ki. Virág hangsúlyozta, hogy Pelikán elvtárs úr már több felelős poszton kiválóan teljesített, antikommunista elkötelezettségét pedig már a Dezső nevű disznó (Röfi nagyapja) tiltott levágásával bizonyította. Egyebek közt neki köszönhetjük a magyar narancsot, mondta, ami a Nemzeti Együttműködés Rendszerévé nőtte ki magát.

»Pelikán Józsefnek ezúttal a pontos viharelőrejelzések területén kell maradandót alkotnia, a nemzeti együttműködés rendszerének egy újabb fontos posztján kell őrt állnia« – jelentette ki Virág. A minisztérium kommunikációs főosztályának vezetője hozzátette, Pelikán elődjéről kiderült, hogy Brüsszel és Soros ügynöke, az anyja egyik barátnője egy olyan ember szeretője volt, aki az előző rendszerben kuláknak adta ki magát, hogy megtévessze a nemzeti kormányt. Bevallotta. »A meteorológus elnököt már internáltuk a testvéri Szovjetunióba Oroszországba« – közölte Virág Árpád.

A vezetőcserét az tette szükségessé, hogy a meteorológiai szolgálat Brüsszel által beépített és Soros által fizetett korábbi elnöke szabotázst követett el, amivel megakadályozta, hogy a mi bölcs vezérünk népe a rezsicsökkentés megőrzését, az infláció radikális csökkentését, az élelmiszerárak brutális leszállítását és az ingyen benzin korlátlan hozzáférését olyan tüzijátékkal ünnepelje meg, amibe beleremegett volna a hanyatló liberális világbirodalom. Brüsszelt elfogta a sárga irigység. A tüzijáték után kénytelen lett volna elismerni a vereségét, és átutalni a visszatartott pénzt.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
esőember
2022. augusztus 24. 21:19
Ne citálják már többször ezt a nyomorult, senkiházi bartust!! Minden két napban megjelenik a fröcsögése. Kit érdekel??
Tuco
2022. augusztus 24. 11:09
bartus,neked nem számít a véleményed. Nem vagy kompatibilis a valósággal.
Agybeteg Fideszes2
2022. augusztus 24. 09:13
Köszönjük kedves Bartos úr, hogy a balos haverjairól visszaemlékezés szerű cikket írt! Igaz még nincs oltóber 23. de ilyen írásokat elfogadnánk napi szinten, hogy mindenki tudja a baloldal mire volt képes anno. Az amatőr meteorológiai előrejelzés miatt pedig jogos személyi csere történt, hiszen milliós kárt okozott valamint tízezrek szórakozását tették tönkre. Az én személyes meggyőződésem, hogy szabotázs akció történt hiszen aki nézte a műholdas felvételeket az láthatta hogy nem lesz sem vihar sem eső! Rájuk halgatott az operatív törzs és felelős döntésük a tüzijáték lefújása volt. Ennyi a történet amibe természetesen a baloldali és libsi médiának politikát kellett vizionálnia! Szánalmas
linkeloe
2022. augusztus 23. 21:03
Bartus! Pelikánnak egyetlen rád vonatkozó mondata volt a filmben: " A kurva anyádat!"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!