Üzemi híradó

2022. augusztus 11. 16:31

A hír igaz, tényleg megszűnünk, és tényleg nagyjából azért, amiért a boltban is drágább minden.

2022. augusztus 11. 16:31
null
Azonnali-szerkesztőség
Azonnali.hu

„Szervusztok! A hír igaz, tényleg megszűnünk, és tényleg nagyjából hasonló okokból, amiért a boltban is drágább minden, félünk a téltől és a benzin is sokkal drágább lenne a mostaninál a magánszemélyeknek is, ha nem lenne megstoppolva az ára.

Mindenekelőtt szeretnénk megköszönni minden olvasónak (egyre többen voltatok mostanában) az elmúlt éveket, függetlenül attól, hogy a »régi« vagy az »új«, esetleg mindkét brigádot szerette-e. Mi természetesen szerettük volna folytatni, igény határozottan volt rá.

Ahogy az is jó lett volna, ha nem a Media1-ről tudjuk meg a hírt, hogy megszűnik a munkahelyünk, sajnos Kelemen Imola ügyvezető igazgatónak sem volt lehetősége ezt személyesen közölni.

De hát a megváltozott médiafogyasztási szokások és az áramvonalasítás már csak ilyen műfaj Magyarországon, ahogy 2022-ben talán az sem meglepetés a környéken már sajnos, ha csak úgy bezárnak újságok.

Van jó hírünk is: bár a lap nevéből következne, nem azonnali hatállyal zárjuk be a cájgot, emiatt még azért őszig futni fognak mindenféle anyagaink, és az is szuper, ha esetleg elolvasod őket majd. Szóval köszönjük, reméljük, valamilyen formában még találkozunk!

Az Azonnali.hu szerkesztősége”

Nyitókép: Azonnali.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A felhasználónév megadása kötelező
2022. augusztus 13. 11:03
Végre
123321
2022. augusztus 12. 07:07
"amiért a boltban is drágább minden" a zorbán miatt? :,D
TMATMA
2022. augusztus 11. 23:56
Hála Isten.
amca
2022. augusztus 11. 23:18
Én azt sem tudtam,hogy ezek a faxok 1általán léteznek. Na,bontok 1 Szovjetszkoje Igrisztojét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!