Ki lehet kényszeríteni a KATA visszavonását

2022. július 13. 06:13

Nem szabad leállni!

2022. július 13. 06:13
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ha nem sikerül, nem elkeseredni kell, hanem újra nekiveselkedni! Nyilván sokan csalódottak, hogy a tiltakozás ellenére a kormánypárti többség elfogadta a KATA ellehetetlenítését, mégis valami nagy dolog történt ma: sok ember ébredt rá, hogy a NER az ő életére is hatással van, az ő zsebéből is ki akarja venni a pénzt. Ami még fontosabb, sok ember volt hajlandó bizonyos rizikót vállalva, de aktívan, cselekedve, a valódi nyomásgyakorlás eszközét használva kiállni saját, vagy honfitársai jogaiért.

Ahhoz képest, hogy a mai tiltakozás teljesen spontán, fél nap alatt szerveződött, egészen sokan hajlandóak voltak kilépni a komfortzónájukból, és ez fontos! Ezt a gyalázatos törvénymódosítást pont azért verték át másfél nap alatt, hogy ne szerveződhessen ellene komoly ellenállás. Pont ezért nem szabad leállni! A törvényt ugyan elfogadták, de hiszek benne, hogy ki lehet kényszeríteni a visszavonását vagy módosítását. Csak nem szabad feladni, szerveződni kell! Ha ma nem, akkor majd holnap vagy holnapután sikerül!”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vamonos
2022. július 13. 17:45
Ahhoz képest, hogy a FB-on állítólag 16 ezren csatlakoztak a tüntetéshez elég kevesen voltak. Ennek az Ákos gyereknek jó vastag bőr van a pofáján. A választóitól kunyerál pénzt mert éhenhal, meg vonattal kell járnia, mivel nem kap fizetést, közben meg 28 millás autót vesz. Vajon miből telik neki rá? Komolyan érdekelne.
CirmoS
2022. július 13. 14:11
A tüncikézésnek természetesen semmi köze nem volt a KATÁHOZ! Maroknyi koszos, drogos, felhergelt libsi érkezett mindenféle álcivil Soros csürhe felhívására. A züllött részeges, drogos csürhe azt sem tudta hol van! Azt meg végképp nem tudták, hogy miért vannak ott! A bukott liberálnáci politikusok is megjelentek, csak hogy még nagyobb legyen az égés!!... :-)))))) Idióta, agyhalott, hülye banda! Akik a Katát nem szavazták meg, de most kimentek aggódni....... a magyar emberekért........... Szánalmas idióta hülye banda! Azt hiszik, hogy a ripacskodásuktól majd bukik a zóóbáán...... Liberálnáci, magyargyűlölő, Soros cseléd férgek! A képmutató, mocskos viselkedésetektől több kell! Sokkal több! Nullák vagytok! Tehetségtelen senkik! Majd szóljatok ha bármire alkalmasak lesztek!.. Egyenlőre wc papírnak vagytok jók!
madar299
2022. július 13. 13:32
Nehéz eset ez a gyerek már ovodában is trombita volt a jele, fújja is egész nap, csak sajnos a kottát nem ismeri. Állatorvos közgazdász aki ló és tehénszarból készít aranyat, csak vegyék meg tőle.
chief Bromden
2022. július 13. 12:29
Megrögzött ellenzéki lettél, személyes jegyeket víve a politikába. Kár érted. De jó a kormánynak, ha azt látja az ellenzéki tábor, hogy csak ennyire telik. Ahová eljutottál, csak magadnak köszönheted.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!