Azért az orosz gázon és a magyar erdők kivágásán kívül lenne még számos alternatíva energiafronton

2022. július 29. 12:42

Bő tíz éve vagyunk lehülyézve ezek miatt.

2022. július 29. 12:42
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Azért az orosz gázon és a magyar erdők kivágásán kívül lenne még számos alternatíva energiafronton. Bő tíz éve mondjuk, hogy mik ezek, bő tíz éve vagyunk lehülyézve ezek miatt. Bő tíz éve maradnak el a szükséges beruházások, bő tíz éve egyre csak nő Magyarország kiszolgáltatottsága Oroszországnak. Mi lenne ha végre bejeznénk ezt a káros, felelőtlen, rövidlátó politikát, és lenne Magyarországnak valódi zöld, fenntartható energia-útiterve. Budapestnek van. Már »csak« hagyni kéne megvalósítani!”

Nyitókép: Mandiner Archív

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2022. július 30. 14:41
Atomerőmű leszerelés, szénerőmű megszüntetés, szélkerék, napelem, a zöldliberalizmus világháborúba lökte németországot, s ha nem vigyázunk, régi jó német hagyomány szerint minket is a mélybe rántanak. 10 éve ezt a baromságot szajkózták, milyen kár, hogy van atomerőművünk, Mátrai Hőerőművünk.... Ezt a barmot az egyik biciklisávba egy állványra szerelt kerékpárra felültetném és folyamatosan hajtatnám a biciklit, a dinamóját pedig áramtermelésre használnám....
olajfa1
2022. július 30. 11:25
A BUDAPESTI MÉH-LEGELŐK! AZ A MEGOLDÁS!
szárma
2022. július 29. 23:42
Te marha a saját dolgodat se vagy képes végezni, minek okoskodsz?
SzabóGéza
2022. július 29. 21:59
Mielőtt neki állsz JÓENBERKEDNI, felhívnám a figyelmedet, hogy LÓGSZ, 20000FT fűtéstámogatással a budapesti ENBEREKNEK, tudod akiknek megígérted, hogy biztosítod a számukra!!!!!!!!! NA HÚZZÁL BELE, DE GYORSAN!!!! Vagy, egy hazug, ígérgetős, niemand leszel, akit a dk távirányít, és a következő választás előtt, a szavazói fognak ELÁSNI!!!!!!!!!!:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!