A magyar közélet Duracell-meghajtású futóbolondja megint köztünk jár

2022. július 17. 16:14

Az ellenzéket áprilisban lenullázó Márki-Zay közönsége mostmár inkább a DK nyugdíjasait idézi.

2022. július 17. 16:14
null
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

„És megint elölről.

A magyar közélet Duracell-meghajtású futóbolondja megint köztünk jár. A kutyapárt hídfoglalásain az élménytüntető huszonévesek a meghatározók, akik sörrel, fűvel, úttest közepén üldögéléssel és rendőrcukkolással igyekeznek feldobni az estéjüket, az ellenzéket áprilisban lenullázó Márki-Zay közönsége inkább a DK-rendezvények nyugdíjasait idézi, akik máskor »Klárikára« szoktak odaseregleni. Este majd megint jönnek az élményesek.

Ellenzéki politizálás, 2022, Magyarország.”

Nyitókép: Bencsik Gábor Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. július 18. 08:14
Ha már nyugdíjasok: "Az a közösség, amely biológiai értelemben nem képes fenntartani magát, az nem méltó rá, hogy létezzen" - mondta Orbángeci, az Idősügyi Tanács alakuló ülésén a nyugdíjasokról. 2014
Teréz A Piréz
2022. július 17. 20:35
Ez az "élménytüntető" remek szintagma. Át fog menni a köztudatba, mint pl. a "függetlenobjektív".
Orange79
2022. július 17. 18:54
Hiaba erolkodnek, a jelenlegi ellenzek figurai alkalmatlanok, leszerepeltek, elvek es ertelmes viziok, programok nelkuli sorosista ugynokok, megelhetesi politikusok vagy komplett idiotak. Ha lesz alternativa valamikor akkor az legfeljebb egy Schiffer kaliberu ember vezette, felelos, hazafias ero lehetne. Mas kerdes persze, hogy honnet akasztanak le annyi ertelmes, celtudatos, tehetseges politikust akikkel valoban partot es orszagot lehet epiteni. Schiffernek sem sikerult hiszen az osszes tehetsegtelen, ketszinu fajanko a gyurcsanyista moslekban oldodott fel.
amaurote
2022. július 17. 18:42
bencsik a bulvárkeresztény böfögő-röfögő bulizósfiatal-szinten megragadt vihogó fideszes tinidedósgyerek prototípusa...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!