Te mit tennél velük és a többi koldussal?

2022. június 14. 11:01

A villamoson vonszolja magát a koldus, akinek nyilván pont olyan egészséges csököttnek álcázott jobb lába, mint az enyém.

2022. június 14. 11:01
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„A villamosan vonszolja magát a koldus, akinek - nem kell szakembernek lennem - nyilván pont olyan egészséges csököttnek álcázott jobb lába, mint az enyém. Síros hangon azt mondja: segítsenek, segítsenek... Két perccel utána kopott öregecske, egyúttal masszív alkoholista sántikál végig, Jézus nevében kér pénzt, mert hogy nincs neki.

Te mit tennél velük és a többi koldussal?”

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kishal
2022. június 16. 13:12
Nálam a csúcs a metrómozgólépcső alján lejmoló aggastyán fekete népviseletbe öltözött anyókák voltak, akik műszak közben szinte már agonizáltak. Este hazafelé pont akkor jöttem vissza, mikor fájront volt náluk. Mint a gimnazisták osztálykiránduláson, úgy viháncoltak hazafelé.
misi53
2022. június 15. 12:12
Így igaz ! Stadionba velük , két lajtoskocsi ,egyikbe bor másikba pálinka és maguktól mennének be a csövesek mit a legyek a cukrosvizre kifelé már csak hordágyon jöhetnének !
misi53
2022. június 15. 08:09
Talpig becsületes koldusok akiket az asszony tett tönkre ,szegény ártatlanok ! Na neee ! Ezek kivétel nélkül börtönviselt emberek ,rablás gyilkosság stb bűnözők! Semmilyen gátlás nincs bennük ,úgy gondolják mindent megtehetnek! De ha deresre lehetne húzni őket 25 botütéssel ,meggondolnák magukat ,hogy villamoson szórják szét a terveiket!
Trombitás Keresztély
2022. június 15. 01:03
Te mit tennél velük?? Miféle egy aljas kérdés ez? Nyilván arra várja a válaszokat, hogy ki hogyan ebrudalná ki őket. ő mit tesz? Nekem sem éppen a szívem csücske egyik sem de ha nem tudok konstruktív megoldást a problémájukra, legalább békén hagyom őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!