Niedermüller Péter és a DK szent ünnepünket, Pünkösdöt és Trianon évfordulóját arra használja fel, hogy saját hazáját támadja

2022. június 07. 11:17

Emlékszünk még, ahogy a fehér, heteroszexuális keresztényeket alázta meg.

2022. június 07. 11:17
null
Bajkai István
Facebook

„Niedermüller Péter és a DK szent ünnepünket, Pünkösdöt és Trianon évfordulóját arra használja fel, hogy saját hazáját támadja. Nem először teszi ezt Erzsébetváros polgármestere, ismerjük korábbi gyalázatos kijelentéseit is, amelyben a fehér, heteroszexuális keresztényeket alázta meg és amely miatt ezrek tüntettek ellene. Most arra vetemedett, hogy a trianoni tragédián saját hazáját szidalmazza.

Az ilyen embernek »térkép e táj«, ilyennek nem jelent semmit országunk megcsonkítása, a külhonba szakadt magyarok fájdalmai, szenvedésük és évszázados megaláztatásuk, ilyen ember nem érti sem (ha egyáltalán olvasta) Sajó Sándor: Magyarnak lenni c. versét, sem Kányádi Sándor: Valaki jár a fák hegyén c. költeményét, és ő érzéketlen Radnóti Miklós: Nem tudhatom versének szemet könnybe borító hazafias érzemei iránt.

Felszólítjuk Niedermüller Pétert, hogy haladéktalanul távozzon a közéletből és kövesse meg a magyarságot, amelyet szünet nélkül mocskol és gyaláz.

Felszólítjuk a DK szövetségeseit, hogy haladéktalanul határolódjanak el a magyar, fehér és kereszténygyűlölő Niedermüller Pétertől.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csjanos
2022. június 08. 10:58
....a felszólítással egyetértek....
Lajoss
2022. június 07. 21:46
Pista,ne röhögtess,inkább egyél valamit..dagadjon a fejed tovább :)
01234567890
2022. június 07. 18:57
Niedermüller Péter és a DK szent ünnepünket, Pünkösdöt és Trianon évfordulóját arra használja fel, hogy a kormányt támadja. Aki a kormányt bírálja a hazáját bírálja? Rohadt nagy csúsztatás, a haza nem egyenlő a kormánnyal.
kunfia
2022. június 07. 16:28
Ezzel miért támadná a saját hazáját? Rosszabbul állunk,mint Románia?Rosszabbul állunk. Orbán uralkodása juttatott ide?Orbán uralkodása. Miközben az Orbán család gyarapodik,a magyarság szegényedik? Akkor? Az a jó,aki hazudozik,hogy itt van már a kánaán?Természetesen nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!