Tovább szakad a lyukas zokni

2022. május 06. 06:47

Hadházy Ákos inkább a távol maradást választotta, és máshol lóbálta most azt a bizonyos szervet.

2022. május 06. 06:47
null
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Viszonylag csendesen zajlott le a Magyar Országgyűlés alakuló ülése. Persze kivonulósdi azért volt, amiről a DK és a Momentum gondoskodott.

Nyilván volt rajtuk lépésszámláló, és szerették volna növelni a napi limitet, mert nagyon más értelme ennek az egésznek nem volt. Mondjuk, az is lehet, hogy Gyurcsányékban a szokás hatalma munkált, a Momentum meg jó kutyusként követte a gazdit. Az meg, hogy ki fogott kivel kezet már szót se nagyon érdemel. Mindenesetre az is nagy eredmény ettől az ellenzéki alakulattól, hogy nem harácsoltak, síppal, dobbal, nádi hegedűvel sem készültek, a bábok és a táblák is otthon maradtak.

A táblával együtt pedig Hadházy Ákos is inkább a távol maradást választotta, és máshol lóbálta most azt a bizonyos szervet. Először valamilyen rejtélyes oknál fogva egy Baranya megyei településre ment el, hogy ott tegyen alternatív esküt. Az, mondjuk, rejtély számomra, hogy ha Zugló körzet egyéni országgyűlési képviselője, akkor miért Baranya megyébe ment, de hát sok furcsaság övezi ezt a jóembert. Majd aztán csak megjelent a Parlamentnél is, most már többedmagával, és még táblákat is hoztak! Ez azért nagy megnyugvás, hiszen mindannyian szeretjük a folytonosságot, és Hadházy Ákost nem tudjuk már táblák és lyukas zokni nélkül elképzelni. Ez utóbbit most nem tette közszemlére, pedig biztos a lábán volt demonstrálva a kétségbeejtő nyomorát, amelybe a galád Orbán-rezsim taszította.”

(Fotó: Hadházy Ákos független parlamenti képviselő feliratot tart a kezében Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalása alatt az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.MTI/Kovács Tamás)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Readar
2022. május 07. 13:18
Hepajnak mondja Clint: -Ha adok penzt, veszel új zoknit? -Hát, nagy a kísértés... Lehet, hogy ellóversenyezem... Hadhazinak ott a helye, az istál- lóban ló- bálja.
Papalimapapa
2022. május 06. 17:39
Hányszor kell még elmondani! Nyissák már újra az OPNI-t! Az egész ellenzék oda való! Isten bizony, jelentkezem ápolónak.
olajfa1
2022. május 06. 10:54
Hadházy vagy az öklét rázza, vagy azt a "lónak a bizonyos szervét"!... Egyikre sem vagyunk kíváncsiak.
Griffi
2022. május 06. 08:47
Az, hogy Hadházy a magyar Parlamentben ülhet, szégyen. Max a vécében kéne törölgetnie az ülőkét. Akik erre az emberre szavazatot adtak, szégyelljék magukat mélységesen. Látszik, hogy milyen minőségi neveltetést kaptak otthonról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!