Nem lep meg a miniszterelnök gyávasága

2022. május 26. 20:27

Orbán már semmilyen formában nem kíván a parlamenti demokráciákra jellemző szabályok szerint politizálni.

2022. május 26. 20:27
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Módosította a Fidesz az országgyűlési törvényt, ami lehetővé teszi, hogy a plenáris üléseken Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója válaszoljon a Parlamentben az Orbán Viktornak feltett kérdésekre és interpellációkra.

Úgy tűnik, Orbán Viktor már semmilyen formában nem kíván a parlamenti demokráciákra jellemző játékszabályok szerint politizálni. Miután a kormánykritikus sajtó elé már hosszú évek óta nem mer kiállni, most megteremtette magának a lehetőséget arra is, hogy a Parlamentben is elbújhasson a kényes kérdések elől.

Nem lep meg a miniszterelnök ilyen fokú gyávasága, hiszen már a kampányban sem mert kiállni vitázni, hiszen akkor nyilvánvalóvá vált volna mindenki számára, hogy mindaz, amit Orbán Viktor és Fidesz kommunikál, az egy tökéletesen felépített hazug propaganda, amely teljesen eltér a valóságtól.

A hamarosan megalakításra kerülő civilek pártjával mi azért is fogunk küzdeni, hogy minden politikus, legyen az ellenzéki vagy kormánypárti számon kérhető legyen!”

Nyitóképen Márki-Zay Péter, a baloldal volt miniszterelnök-jelöltje. Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2022. május 28. 20:15
Nem elég, hogy hülye, de nagyon aljas is!
Jooee
2022. május 28. 08:17
Ez hülye.
Tityo 71
2022. május 27. 21:32
A kutya ugat, a karaván halad! Istennek legyen hála, hogy nem engedte ennek a csürhe társaságnak, hogy kormányozzanak!
syphax
2022. május 27. 18:51
ENGEM MEG MÁR AZ "NEM LEP MEG" MÁR, HOGY MÁRKY-ZAY P. MENNYIRE KÓROSAN KORLÁTOLT. AZOK UTÁN HOGY ÁPR.3-ÁN CIPÓRA VERTÉK ŐT, MÉG Ő MINŐSITGETI GYŐZTES MINISZTERELNÖKÜNKET. MEGJÓSOLOM: 1.) MZP NAGY VALÓSZINŰSÉGGEL NEM FOG TUDNI PÁRTOT ALAPITÁNI. 2.) HA NETÁN MÉGIS VALAMI KISPÖCÖRŐ PÁRT-UTÁNZATOT KINYÖGNE, AZ FÉNYESEN BUKIK. 3.) MAGA A MAI ELLNZÉK FOGJA ŐT MAGÁT KICSINÁLNI--NEM A FIDESZ ÉS NEM A 'ZORBÁNY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!